23/11/2021

NYT ja ENNEN - huoneen uusi ilme!


Lopussa kiitos seisoo,sanotaan niin tässäkin huoneen uusiutumisessa. Kerrassaan mieletön hullunmylly ja haastetta lisäsi tämä yläkerran huone,että kaikki mööpelit tänne ja pois tuotti pienen treenin rappusissa. Kahden talon väliä kuskattiin,joten pojan kanssa vaihdettiin hiukan huonekaluja. Häneltä tämä musta sohvaryhmä. Musta väri sopii meille,koska väri kulkee käsikädessä joka huoneessa valkoisen rinnalla.

Ja niin innolla aloitin huoneen muokkausta,että arvaat varmaan unohdin ottaa kuvan millainen aiemmin oli,mutta onneksi minulla on muutama vanha kuva jemmassa. Jotenkin uuden luominen on tuottavampaa puuhaa ja odottaa aina sitä millainen lopputulos. Kyllä lopuksi totesin,niin kuin alussa mainitsin "lopussa kiitos seisoo"...sen verran urakkaa vaativa homma tämä oli.
 


Tämä kuva oli tallessa,tästä huoneesta. Sohvaryhmän tilalla oli ennen vieras parisänky ja vuodekatos sen päällä. Sisustustikkaat,rottinki arkkupöytä,telkkari ja taso toisessa päässä huonetta.  Tästä huoneesta parisänky lähti pojalle ja tilalle mustat sohvat. Voin kertoa,että parisängyn vieminen alas olikin vasta urakka!Sohvat ovat vain muutaman vuoden vanhat ja ovat erittäin siistit,niin mukava sohvan mutkaan on huovan ympärille käpertyä lukemaan kirjaa,kuuntelemaan musaa tai leffaa katsomaan. Oikeen leppoisa hyggehetki💓Koristeheinä kasvilla hiukan vihreyttä,lyhdyillä ja valoilla omanlaista tunnelmaa!
 Patteri takkalyhty kiva lisäys illan pimentyviin iltoihin. Ostin vuosi sitten joulun alla tuon lyhdyn. Valkoisilla tyynyillä,viltillä,huovilla ja taljalla luomaan valoisuutta.


Ja nämä huikeat jättilaukan oksat,jotka kuivatin. Hurjan pitkät melki kaksi metriä ylväillä oksilla on pituutta. Kuivatuista oksista saa kivoja sisustus pläjäyksiä. Nämäkin niin tukevia,että ovat kiinnitetty yhteen ja nojaavat sisustustikkaita vasten.


Idea rikasta viikkoa sinulle💓

- Päivi -


4 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma ja ihania yksityiskohtia <3 Hyvä idea käyttää koristeheiniä tuomaan vihreyttä ja tunnelmaa. Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰 Mutta arvaa mitä,en ollu tyytyväinen lopputulokseen,tuli liian tumma. Joten tänään aloitin myllää huoneen uudelleen🤣
   Ihanaista viikon jatkoa sinullekkin!

   Poista
 2. Sohvat sopivat hyvin!
  Ainakin täällä paistaa tänään aurinko - toivottavasti sielläkin! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä raivaan huonee uudelleen,se ei sittekkää hivellyt mun silmiä. Sohvista pidän kovasti.
   Täällä maa valkoisessa huurussa ja pikku pakkanen. Voi tulisipa aurinko tännekkin🥰
   Kivaa päivää sinullekkin❤

   Poista