06/07/2024

Maalata vai ei maalata?

Maalata ei maalata?  Siinäpä kysymys? 

Vanha puunvärinen on myös ajanpatinaa huokuvan kaunis, mutta kuistille valkoinenkin on kiva. Aikani jakkara löytöä pyörittelin, jonka sain tuttavaltani jäädessä hänelle tarpeettomaksi. 

Niinpä jakkaran otin työn alle aluksi putsaten. Kuinkas ollakaan lähestyin valkoinen maalipurkki ja pensseli kädessäni.  YLLÄTYS!  Valkoinenhan siitä sitten loppujen lopuksi tuli.  Tällöin pääsi värinsä puolesta maastoutumaan kuistille. 

Kirppislöytö harmaa/valkoinen ruukku sai myös samalla paikan kuistilta. Ja niinhän siinä kävi reissun aikana muutama orvokki kuistilta oli entinen, ei auttanut elvytys eikä mikään. Joten ruukkuihin kävin ostamassa kuistille uudet kukkivat yksilöt. Jospa kauniit tähtisilmät olisivat loppukesän kuistilla silmänilona. Sattumoisin kirppis ruukku ja tähtisilmä sointuvat sopuisasti yhdessä.

 Aurinkoisen paikan kasvi joka sulkee kukkansa, jos aurinkoa ei ole riittävästi tai on kovin sateista. Kuisti onkin sopiva valoisa paikka kukille suojassa sateilta. 

🌸






Jakkarathan ovat käteviä istuimia, raheja, kukkatasoja ja tarpeen tullen apu pöytänäkin sopivia. Kivan mallisia pikku kalusteita, niin maalaamattomina kuin maalattuina. 



Viikonlopun terveiset💛


02/07/2024

Edulliset tarpeelliset kirppislöydöt

 Kirppis silmät taas tarkkana.

Kirppis käynnille menin todella tarkat ajatukset mielessä viime viikolla, mitä tällä kertaa olin vailla. Yksi syy tähän oli super helle ja kun lähdimme viime torstai aamuna reissuun, tarvitsin reissuun oikein vilpoisen hamosen. Kirppis ei pettänyt tälläkään kertaa, meinaa löysin aivan ihanan musta/valkoisen shortsihamosen 3 eurolla. Todella kivan vilpoinen. 

Se toinen asia mitä silmäilen kirppareilla, on valkoiselle seinälle sisustustauluja. Ja uskomatonta kaksi ihanaa valkoista sisustustaulua oli 1 euroa kappale ja mustalla tekstillä oleva oli 0,50. 

Kiitos jälleen kierrätyksen ja nämä jälleen niitä hyvänmielen löytöjä. Kaikki ostamani ovat kuin uusia. 

Valkoista seinää sisutelen tauluilla ym. somisteilla, kun vaan löydän edullista sopivaa. 

" Live with no excuses. Love with no regrets!

" Follow your heart.  All you need is love.  Live your life.  Pursue your dreams!

" We may not have it all together.  But together we have it all"

Valkoinen seinä on saanut mukavasti mieluista täydennystä kierrätyksen myötä. 
Pienillä sisustus jutuilla saa uutta kivaa ilmettä. 


Shortsihame oli juuri sopivan vilpoinen kävellä Haminan maisemissa helteisessä säässä. 


Mukavia hetkiä heinäkuun alkuusi🌸