10/02/2024

Mieluisat/tarpeelliset kirppisostot

 Tarpeellista mukavaa!

Hyvin olen pysynyt tavoitteissani, sen minkä hankin on oltava tarpeellista ja käyttöön tulevaa. Juurikin isolle tarjottimelle on käyttöä, kiikutan aamupalaa ja muita tarjottavia yleensäkin pitkin taloa. Tarjotin onkin sopiva, kun kevät/kesä koittaa, astiat ym. mahtuvat hyvin kyytiin ulkoruokailuun.  Löytämäni tarjotin on vielä kaiken lisäksi kaunis,  mukava pitää esillä keittiön tasolla. 

Toinen asia mitä olen lisännyt on hedelmien syönti, ja varsinkin appelsiinit ovat herkkuani. Oranssit c-vitamiini pommit maistuvat aina. Samalla myyjällä oli Facebook-kirppisryhmässä myynnissä kaunis rottinkinen valkoinen hedelmäkori, joka sointuu tasolle hyvin. Valkoisia lautasia olen haalinut myös pikkuhiljaa lisää. Taasen näitä kierrätyksen iloja!

Rauhalliset aamupala hetket ovat ihan parasta. Useimmiten siihen kuuluu vaihtelevasti murot, jugurttia, tuorepuuro, hedelmä, tuoremehu ja kahvi. Välillä kurkkua, tomaattia, juustoa ja leipäviipale tai hapankorppua. Yksin syödessäni aamupalan, kuskaan tarjotinta yleensä jonkun huoneen pöydälle ja kietaisen itseni viltin mutkaan. Mainitakseni kiireisinä aamuna ei mennäkään niin pitkän kaavan kautta. Sanotaan, että aamupala on päivän tärkein ateria. 

Mikä on sinun aamupalasi? 




Tähti lautaset ja kulhot ovat kiva lisä kattauksiin ja ruokailuhetkiin lautasliinojen lisäksi. Niitä pieniä piristyksiä arjen aamuihin on vaikka, että kiepsautat kurkkusiivun leivän päälle kiemuraan. 




 Iloa viikonloppuusi 💛


14 kommenttia:

  1. Appelsiinit ovat minunkin herkkuani ja näin talviaikaan parhaimmillaan, kun niitä saa Etelä-Euroopasta.
    Aamupalaa tässä itsekin vetelen, jogurttia, puolukoita, lesitiinirakeita ja mysliä. En osaa syödä leipää aamulla, liian ruokaisaa jotenkin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mysli vinkistä, olen aivan unohtanut ne. Täytyypä kauppareissulla ostaa, myslit ovat kiva vaihtelu aamuun ja täyttävää terveellistä.
      Todellakin appelsiinit ovat niin parhaillaan, kilo tolkulla kannan niitä kotiin. Herkullista hyvää!

      Poista
  2. Kaunis tarjotin ja kori. ☘️ Tähti on ihastuttava muoto, hieman haasteellinen syötäville.

    Rakastan aamiaisia ja usein syön "iltapalaksi aamiaista", muroja, müsliä, jugurttia tai kaurapuuroa, marjoa jne. Aamulla aina voileipä ja kuppi kahvia. ☕️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kahvi se on kyllä aamupalan ykkönen täälläkin, on kuin käynnistysaine aamun heh! Marjoja totta vie niitähän on pakasteessa, kiitos sinullekin vinkistä.

      Poista
  3. Tuo tarjotin on kaunis ja hienosti mahtuu aamupalatarjottavat sille. Täälläkin on hamstrattu sitrushedelmiä ja omenia kun ämpärillisen sai 5€:lla.
    Aamupalani koostuu joka ikinen aamu kahdesta ruisleipäviipaleesta, joissa päällä juustoa, kinkkua, tomaattia tai vaihtoehtoisesti omenaviipaleita, ja vielä kurkkua. Lisäksi iso mukillinen kahvia, vitamiiniporetabletti sekä d-vitamiinia.
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täälläkin oli Tokmanilla ämpäri tarjous appelsiineja. Ostin myös omenoitakin. Itse myös aloitin vitamiinikuurin, olen sen myös ottanut aamuisin.
      Taitanpa pilkkoa omenoita ja viipaloida appelsiineja illan tv anti katseluun.
      Samoin sinulle ihania hetkiä viikonloppuusi!

      Poista
  4. Tarjottimet kuuluu mun heikkouksiin ja eilenkin teki mieli ostaa Pentikin Vilja-tarjottimia, kun olivat alennuksessa Cittarissa, mutta sinnittelin ilman.
    Omasi on hieno ja helppo kanniskeltava kahvoineen.

    Sitruunat kuuluu mun jokaiseen aamuun, mutta appelsiineja olen jostain syystä laiska kuorimaan. Etenkin, jos ovat kovin ohutkuorisia. Mutta ihana piristeväri niistä tulee kattaukseen.

    Mun aamupala on ollut jotain sata vuotta vakio :). Pari palaa jälkiuunileipää, päällä kylmäsavulohta ja tilliä tai kalkkunaleikettä ja vaihtelevasti ituja, rucolaa, tomaattia, korianteria, kurkkua ym., mukillinen kahvia, korkea lasillinen viher- tai marjasmoothieta ja keksi. Siinä se :)

    Kirpakan kaunista lauantai-iltaa Päivi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos🥰 täällä onkin tarjotin liikkunut jo paikasta toiseen.
      Juku idut en olekkaan ostanut niitä pitkään aikaan. Kiitti sullekkin
      vinkistä💚..niitähän täytyy ostaa, ovat makoisia ja terveellisiä.
      Sinulle Annukka myös leppoisaa lauantai-iltaa!

      Poista
  5. Kauniit ja raikkaat kuvat.
    Tarjottimet ovat käteviä. Minäkin nautin usein iltapalaa tv.n ääressä
    Minulla appelsiinit kuuluvat kevääseen yhtä voimakkaasti kuin tulppaanit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos💛 kevään tulon parhautta on todellakin tulppaanit
      ja appelsiinien pirteys.
      Ovat kuin auringon säteet!

      Poista
  6. Kätevä tarjotin. Minun aamupalani vaihtelee usein teetä ja leipää . Parin tunnin päästä vasta puuroa ja marjoja . Minä ostan kaupan hedelmiä todella harvoin kun meillä on niin paljon omia marjoja . Mutta joskus ostan luomu omenia ja kyllä kai niitä appelsiinejä pitää ainakin kerran ostaa .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti🥰
      Nyt täytyy minun popsia pakasteesta myös marjoja.
      Taidan aloittaa smoothie aamupalat, niin
      hyödynnän marjoja myös.

      Poista
  7. Heh, hyvä, etten vastannut samaan aikaan, kuin "muut": aamupalaani kuuluu vain yksi tai kaksi mukillista kahvia - ei muuta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvi se on aamun käynnistysaine, ilman sitä ei lähde täälläkään koneisto käyntiin heh!

      Poista