03/02/2024

Kätevä hylly ratkaisu ja vihreyttä

Käyhän se näinkin!

Ei löytynyt sopivaa hyllyä, ei edes kirppikseltä. Niin piti sitten hiukan säveltää itse. Jäi sopivasti tarpeettomaksi kaunis puinen sisustuslaatikko. Aikani sitä hyppysissäni pyörittelin ja idea lamppu syttyi päässäni, että tästähän oiva hylly. Sopivan kokoinen ja syvyydeltään sellainen mitä kaipasinkin, niin mahtuu hyvin purkit ja purnukat. Puun sävyiselle seinälle samaa materiaalia oleva laatikko sopii mainiosti ja ruuveilla kiinni, pysyy tukevasti. 

Viherkasvit luovat niin kevään tuulahduksen, juurtumassa uusia alkuja. Kylppäri tilassakin hyvin kasvit viihtyneet. Kultaköynnös on kaunis ja helppo hoitoinen. 

Alkuvuosi on ollut ideoiden toteutuksia, vaaleutta, viherkasveja, luonnonmateriaaleja, leikkokukkia ja maalauksia/tuunauksia. On tullut monet tarpeettomat ja uudetkin löydöt maalattu oman mielen mukaiseksi. Kerrassaan luova alkuvuosi. Kierrätyksen myötä itselle tarpeeton lähti kiertoon toisille. Ja on erittäin terapeuttista luopua turhista, " vähemmän on enemmän" kodin tavaroissakin. 

Ihanaa helmikuun alkua. Lupasin nimetä joka kuukauden jollakin niemellä niin Hehkeä helmikuu.  Olemme askeleen lähempänä kevättä ja tässä kuussa on kauan odotettu meno ystävän kanssa. Mukavaa viikonloppua!




💚


8 kommenttia:

  1. Viherkasvit piristää ja ne tuo kodikkuutta kotiin.
    Ihanaa kun ollaan menossa kevättä kohti
    ja päivät pidentyy, sen huomaa iltapäivällä
    kun on valoisampaa. Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kevään ajatuksia sinunkin viikonloppuusi💚

      Poista
  2. Kiva hyllykkö ja ihanaa vihreyttä siinä! Sinulla tuntuu olevan loputtomasti ideoita, joiden toteutusta on hauska seurata. Mukavaa helmikuun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kivan kun käyt lukemassa näitä tuunailuita😊
      Alkuvuosi onkin ollut oikein maalailu/tuunailu/sisustus aikaa.
      Samoin ihanaa helmikuuta🥰

      Poista
  3. On tämä sun tuunailu kyllä niin-niin monipuolista, että.... ihailtavaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️ jotenkin kevään tulo herättää
      kaikki aistit liikkeelle😍

      Poista