29/06/2023

Verhoilla vaihtelua ja huoneen avaruutta!

 Tämän huoneen nimesin "kesähuoneeksi" koska kiikutan tänne pöydälle  viikoittain luonnon/puutarhan kukkia. Yllätyin itsekin, kun kyllästyin huoneen pitsiverhoihin. Taitaa pitsiaika olla meillä ainoastaan jatkossa aitassa. Kierrätystä kunnioittaen niin olohuoneen vanhat verhot olivat käyttämättöminä, laitoin ne pitsiverhojen tilalle. Valkoinen väri sopii edelleen mainiosti tummaa seinää vasten. 

Kuistille täältä siirtyi rottinkisohva, saanen tänne avaruutta enemmän. Rottinkituolit, rahi ja pikkupöytä ryhmänä riittävät sisustukseen sohvaryhmän kera. 

Tällä kertaa toin kauniita lempi kukkiani päivänliljoja vaasiin. Kesällä kukissa varsinkin puutarhan ja luonnonkukissa kaipaan väriä. 

Musta iso nalle nojailee takkaa vasten, roskakorina toimii luonnonmateriaalikori, seinälle vaihdoin valkoisen peilin ja koristesydämen, sohvaa somistaa harmaa/musta/valkoiset tyynyt ja kukkatasossa rönsylilja ja kultaköynnös. Huoneen päädyssä valkoinen askartelutaso ja tuoli.

 Valkoinen taikinan tiinu on lapsuudenkodistani, kalkkimaalasin sen aiemmin valkoiseksi. Vanhakello seinällä on myös lapsuudenkodin ihana muisto, kuin myös korkea kukkatasokin. 

Meillä jokaisessa esineessä ja kalusteessa elää oma tarinansa💗


Kesän iloja loppuviikkoosi🌸

9 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Sinulla on silmää sisustaa kauniisti ja luoda tyylillisesti ehjä kokonaisuus - Suomen kaunein koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja!
   Rakastan kokeilla, muutella, tuunata ja etenkin tehdä kodista
   oman näköisemme. Vaikka meillä remonttia kesken, en anna haitata elämää. Jatketaan juuri kun siltä tuntuu, sekään ei saa olla mitään pakkopullaa.
   Auringon iloa sinulle ja nauti kesänhetkistä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Kesällä puhkeaa valloittavia ideoita.
   Auringon iloa loppuviikkoosi!

   Poista
 3. Ihanat nallet ja lapsuuden esineet. Vaatii taitoa yhdistellä vanhaa ja uutta 🤗 Hyvin onnistut 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku!
   Ihana sijoittaa tärkeitä asioita kodin sisustukseen, joissa elää tärkeät muistot ja tarinat. Tämän huoneen sisustaminen on ollut jotenkin helppoa, kun kaikissa huokuu sama ajatus ja yhteenkuuluvuus.
   Aurinkoisia ajatuksia loppuviikkoosi, mutta myös se raikastava sade puutarhan iloksi.

   Poista
 4. oih - siellä nautitaan niin ihanasti kesästä, kesähuone, kuisti ja minttumaarina koivutkin ovenpielessä - ihailin kesakuviasi!! Yhtä nautinnollista jatkoa heinäkuullekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Repolainen!
   Kesä on tuoksua, iloa ja hetkiä, joista otetaan kaikki irti.
   Niinpä kesäkuu nautittu..jatketaan heinäkuusta.
   Aurinkoa ja iloa viikonloppuusi!

   Poista