16/06/2023

Kirppis osto ihanuus❤️

 Kesäkirppis reissut kuuluvat kesääni. Ja ulkotilojen sisustus näin kesällä on mieluista, koska muutenkin oleilut painuttavat kesällä ulkona oloon. Aitan seinille kaipasin jotain pirteää ja juurikin sopivan kauniin taulun löysinkin kirpparilta. Nuo sydämet suoranaisti sykkivät taulusta esille. Hirsiseinälle passeli ehostus ja punainen piristää kummasti!

Aitta on tila mihin kiikutan kahvikupposen mukaan ja jäätelö kuuluu myös kesään. Vadelmasmoothie jäätelö on kivan pirteä viileä maku helteillä. Voi ihanuus aittaan kuuluu linnunpoikasten piipitys.  Ovat tehneet pesän aitan lipan alle, sulosointuja aitan tunnelmaan samalla. 









Vaaleanpunainen aitan hetki💗






Jopa kesällä olo niin ulkona oloa, että nukuin 11v kesälomalaisen kanssa teltassa. Mutta yölliset eläinten äänet eivät ollutkaan niin sulosointuja. Metsän reunalta kuului karmiva ketun huuto, karsea ääni yöllä,. Miten ihmeessä kyseinen söpö eläin saakin sellainen äänen aikaiseksi. Mutta taasen lintujen kaunis sirkutus oli sentään kaunista kuunneltavaa yöllä, kun uni ei meinannut tulla.




Aurinkoista
 viikonloppua🌸


5 kommenttia:

  1. Kiitos samoin auringonpaistetta sinnekkin🌞

    VastaaPoista
  2. Minulla olisi varmaan veri hyytynyt suonissa moisista eläinten huudoista, kun olisin niin turvattomassa paikassa, kuin teltassa ;D En muista, milloin olisinkaan teltassa yöpynyt.
    Taulu on kivan näköinen. Minulle tuli heti sellainen ajatus, että jonkun laudan tms. voisi päälystää farkulla ja tehdä sitten siihen roikkumaan kangassydämiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin sanoa, ei kyllä enään uni tullut koko yönä vaikka kuinka olisi yrittänyt nukkua,sen verran karmiva ääni ja muute lähtiki sitten aamulla teltat rullalle ja pussiin😂
      Hei tosi hyvä idea sinulla, toteuta sinä olet niin taitava🥰
      Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  3. Suloinen taulu ja suloinen vaaleanpunaisuus! ♥
    Lämmintä lauantaita!

    VastaaPoista