17/03/2023

Pikku vaivalla makuhuoneeseen uutta ilmettä!

Pikku vaivalla saa uutta ilmettä💛

 Jokaisessa meissä asuu tarvittaessa oman elämänsä prinsessa, ainakin minussa. Kuten varmasti esille onkin tullut rakastan kaikkea kaunista ja hempeää, sellaista mistä tulee hyvä mieli ja on silmään sointuva. Tämäkin eräänlaista kierrätystä, mökiltä jäi käyttämättömäksi vuodekatos. Iski oikein hempeys vaihde päälle ja asetin sen makuhuoneen sängyn ylle. 

Mikä parasta tästähän tuli nyt oikein "hyggepesä", löydän täältä itseni  tyynyjen ja huovan mutkasta lukemasta lehtiä/kirjoja tai katsomasta telkkua. 

 Moottorisänky lisää mukavuutta, kun haluaa lukea sängyssä.  Moottorisängyssä on myös monenlaisia terveydellisiä hyötyjäkin esim: helpotusta kuorsaukseen, närästykseen ja erilaisten kiputilojen hallintaan.  Kun parivuotta sitten olin jalkaleikkauksessa niin kätevintä oli ,kun sai jalan nostettua yläasentoon. Sänky on ollut vuosia sitten ostos, jota en ole katunut kertaakaan. 

Seuraava hankinta makkariin olisi toisen väriset yöpöydät, etsinnässä ehkä mustat tai tummanharmaat. Tai sitten maalaan nykyiset?  Joten myös kirppari kierroksilla silmät auki, jos sieltä ensimmäiseksi löytyisin, silloin siirtäisin vanhat aittaan.  Tai  sitten ehkä pensseli  sutimaan nykyiset toisen värisiksi. 

Tästähän voisi taas innostua, ja sain idean😍 Katsotaan mikä on lopputulos?


Aurinkoa viikonloppuusi💛


4 kommenttia:

 1. Hempeitä ja kauniita unia vuodekatoksessa ja mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Eikös teilläkin ole kissa? Pakko kysyä, miten paljon se ilahtui noista prinsessaverhoista ;D Voisin kuvitella, että meillä ainakin olisi melkoinen ralli päällä. Nätit nuo kyllä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih Lulu kissaa ei verhot haittaa, hää taitaa itsekkin olla oman elämänsä prinsessa😂 nukkuu hyvin tyytyväisenä tuolla sängyllä tyynyn päällä.

   Poista