14/03/2023

Loistavia kirppislöytöjä!

 Jatketaan viikkoa kirppis aiheella lauantain kansainvälisen kierrätyspäivän kunniaksi. Olen viimeaikoina käynyt useaan otteeseen paikallisessa SPR-kirpparilla, tehnyt hyviä löytöjä ja vienyt itseltäni myös tarpeettomia tavaroita ja vaatteita myös sinne.  Kirpparin hintataso on mukavan alhainen ja kaikki siististi esillä. Ja vaatteet järjestelty kokojen mukaan rekkiin. 

Sain kirpparilla taas tämän lemppari AHAA idean, että " tästähän voisi taas innostua"  

 Meinaan kirpparilta löytyi lisää sydänkippoja, jotka ovat kauniita kattauksiin ja pikku naposteltavien esille laitossa. 

Mutta se mistä oikein innostuin, löysin myös kauniita lasipulloja/purkkeja, joissa osassa oli oikein korkkinen kansikin. Niin laittelin keittiön tasolle  tarpeelliset mausteet ym. esille.  Nyt ovat kokkailuun valmiina, käden ulottuvilla ja kauniita somisteenakin!  Näitä purnukoita tulen jatkossa haalimaan lisää. 

Aiemmin olemme hankkineet tuon veitsimagneetin, joka on ollut todella käytännöllinen ostos. Veitset pysyvät paikallaan seinässä ja ovat aina valmiina käyttöön. Tulipa mieleen ajatuskin, että varaston seinälle kätevä myös erilaisille työkaluille ja ruuvimeisseleille, pysyvät nekin tallessa. 

Olen viimeaikoina hurahtanut tekemään erilaisista marjoista rahkajälkiruokaa. Tällä kertaa mansikoista ja tarjotin hyvä apulainen tarjoilussa. 

Kierrätys ajatuksin💛10 kommenttia:

 1. Erinomaisia löytöjä! Ihania nuo sydänkulhot <3 ja lasipulloissa ja -purnukoissa kaikki on kätevästi kädenulottuvilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti😊 nämä löydöt ovat juuri käytännöllisiä ja moneen käyttöön sopivia.

   Poista
 2. Kauniita ja sympaattisia keittiöjuttuja 💗 Sydämen muoto viehättää ja rakastan rahkajälkkäreitä. Tuommoinen veitsimagneetti olisikin kätevä. Ostin kerran kirpparilta ihanat vihreät lasipurkit mausteille, mutta lopulta kyllästyin ja pistin takaisin kiertoon. Olivat ilo silmille aikansa, mutta oma vaivansa niissä oli. 🙂 Sydämellistä tätä päivää! 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti😊 juuri niin parasta onkin se ,kun kyllästyy niin saa laittaa taas uudelleen kiertoon. Itse olen myös tapaus, että hetken hurma saattaa kyllästyttää jonkin ajan päästä. Mutta kiva kokeilla ja muutoksia tehdä sen mukaan ,kun siltä tuntuu.
   Sinulle kiitos myös sydämellisiä päiviä ja mukavia puuhia viikkoosi❤️

   Poista
 3. Sydänkulhot ovatkin kauniin näköisiä kattauksessa joissa herkullinen jälkiruokakin pääsee oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti😊 niinhän sitä sanotaan kaunis kattaus on
   puoli ruokaa.

   Poista
 4. Oih - lasipullot ja purkit on ihania... minä näilön niissä askartelujuttuja, nauhoja, teippejä ja ties mitä... Nyt kun vihdoin muistan, niin kysyn, oletko ahkera itsekin myymään kirpparilla?
  Sillä mietin mihin saat aina kaiken uuden mahtumaan - jos aiemmatkin ihanuudet on yhä kodissa! Itseni pitäisi kyllä saada kiertoon asioita.... meille on kertynyt liikaa.... varsinkin "mun" huoneeseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😊 itselläni on nyt joku ihmeen lasipurkki villitys menossa😂
   Tiekkö pitikin kirjoittaa tätä meidän perheen kierrätystä, mitä meiltä joutaa ylimääräisiä, menevät lasten koteihin,sit vien aittaan ja ison kassillisen vein SPR-kirpparille kierrätykseen. Joten kaikki ylimääräiset jatkavat kierrätyksen jaloutta. Kätevää🥰

   Poista
 5. Ai että, näyttää hyvältä tuo taustalevy! Parkettia? Vai laattaa?

  VastaaPoista