04/03/2023

Erilaista pöydälle!

 Monikäyttöiset lasiastiat/vaasit löytävät meiltä aina paikkansa milloin mihinkin tarkoitukseen. 

Erilaista kasvien istuttamista.

Tämän viikon ohjelmaan kuului erotella mehikasvi, joka on tehnyt monen monta uutta alkua.  Ja olen aina halunnut sellaista lasipurkki "puutarhaa" niin teinpä sitten mehikasvi yhdyskunnan tähän lasiastiaan. Pikku koristekiviä ja simpukoita somisteeksi. Pikku simpukoita olen jättänyt jemmaan rikkoutuneesta simpukka-amppelista. Käytännöllistä kierrätystä tämäkin!

Pöydällä piristävä erilainen helppohoitoinen katseenvangitsija. Tästähän voisi taas vaikka innostua, meinaa kirppari ostona meillä on iso Karhu-lasipurkki siihenhän voisi myös suunnitella jonkunlaisen asetelman. 

Mehikasvit ovat sopivia avoimeen lasiastiaan, koska eivät kaipaa niin vettä. Tekisi mieli kokeilla myös esimerkiksi saniainen suljettuun purkkiin, silloin ei tarvitse kastelua koska oma ekosysteemi kierrättää purkissa olevaa vettä käyttäen sitä aina uudelleen. Kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että tulen varmasti tämänkin vielä testaamaan. 


 Mukavia hetkiä viikonloppuusi💛


14 kommenttia:

 1. No voi mahdoton, kun on kaunis asetelma 🤍 Mielenkiintoiselta kuulostaa myös ajatus saniaisesta ekosysteemeineen - ehdottomasti kokeilemisen arvoinen asia 🤍 Mukavia hetkiä sinunkin viikonloppuusi 🤍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💚 Kiva kokeilla jotain uutta ja mielenkiintoista!
   Samoin nautitaan viikonlopusta!

   Poista
 2. Onpas kivan näköinen! Minäkin luin jostain tuosta ekosysteemikasvatuksesta, joten jään mielenkiinnolla odottelemaan mahdollista kokeiluasi. Leppoisaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💚 nämä ovat taas niitä minun "tästähän voisi innostua"
   askareita😂
   Sanoin mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Niinpä tästähän vois vaikka myös innostua. 🪴Kiitos taas vinkistä. 🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💚 Hyvä me välillä on hyvä innostua😂

   Poista
 4. Ihana, kun mehikasvisi sai poikasia! Itselläni on juuri tuota samannäköistä lajiketta yksi kappale - saa nähdä, onko se tehnyt poikasia, kun täältä etelän mailta kotiin palailen. Kauniin asetelman teit kivistä ja kasveista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💚
   Oi,ihanuus sitten näet ,kun kotio palaat onko mehikasville tullut
   seuralaisia ympärilleen.
   Aurinkoa teille sinne kauas😊

   Poista
 5. Tuli kivannäköinen, toivottavasti viihtyvät uudessa "kodissa". 👍 Minulla on yksi samantyylinen poikasensa kera, muistelisin nimen olleen kirjotähti. 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💚 Toivon,että viihtyvät uudessa kodissaan.
   Kirjotähti onkohan nämäkin niitä? Ihan saman näköisiä kylläkin!

   Poista