16/06/2022

Pihakirppis ja kivat löydöt!

 

Kesä on parasta aikaa kierrellä kesäpiha- ja peräkonttikirppareilla. Pihakirpparit kuuluvat niin kesään🌸 Kauniit kesämaisemat tuovat sen oman vivahteen. Ilo on löytää edullisia hyödyllisiä löytöjä kotiin/mökille  ja todeta taasen se kierrätyksen tärkeys. 

Viime sunnuntaina ajelimme kauniisiin maalaismaisemiin kesäkirpparille ja samassa pihapiirissä oli myös kotieläinpiha. Meiltä ajomatkaa paikkaa oli noin 30 minuuttia. 

Kuinkas sattuikaan olen aina halunnut rottinkista pyykkikoria ja  etsimäni  löytyi sunnuntaina viiden euron hintaan. 

Ja aivan ihanat todella vähän käytetyt kotimaiset Sarvis lautaset 12 kpl kuuden euron hintaan. Todella kivat kesän ateriointiin niin kotona kuin mökillä ja kevyet kuljettaa ulkopöydille.  Näistähän tulikin aivan kesän suosikki lautaset ja pääsivät heti käyttöön. 

Viimeaikaisia ostoja ovat olleet myös kesäiset salaattikulhot ja miten olenkaan ihastunut vaaleanpunaisiin ruusuihin, niitä on kaupasta mukaani lähtenyt muutamaan otteeseen. Hempeän kauniita🌸
Mikä ihanuus samassa pihassa sai ihastella eläimiäkin. Voi suloisuus, olisin voinut rapsutella ja silitellä vaikka koko päivän lampaita. Ankat, kanat, kalkkunat, kissa ja koira kaikki sulassa sovussa tervehtivät, kun pihapiiriin saapui.

 Kotimatkalla jäätelö ostoilla vielä. 

 Näistä on paras kesäpäivä tehty💚
Aurinkoisia kesäpäiviä🌻

- Päivi -7 kommenttia:

 1. Kiitos 💛 Samoin sinulle aurinkoa ja kesän iloa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 2. Todellakin upeat löydöt - missäs tämä näin ihanasti yhdistetty kirppis on kotieläinpihoineen? Tulevalla viikolla minäkin "pääsen/ennätän" kirppareille - se on mielipuuhaa silloin kun saan äidin vieraaksemme kokonaiseksi viikoksi - ihanaa!!
  Kattauksiasi ihailen.... niissä maistuu kesä! Viikonloppua kesäistä toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä maalaismaisema aittakirppis ja eläinpiha on Jämsän Palsinassa. Tämän kaltaiset ovat juuri niitä kesän loisto juttuja. Oi,ihanaa teille kahdelle oikeen mukavia hetkiä. Ja onnistuneita kirppis löytöjä🤗
   Kesä on nautintoa joka saralla esim.ruokailussa,olin myös innoissani kirppislöydöistä.
   Aurinkoiset kesä halaukset sinulle ja juhannuksen odottelua💚

   Poista
  2. Kiitos - piti heti googlailla, että osuisiko meidän reiteille lomalla.
   Poukan piha lienee paikka, mutta kirppistely taisikin olla vain nyt kesäkuussa.
   Mutta Himokselta löytyi mukavia maastopyörälenkkejä... joten saas nähdä eksytäänkö lähimaisemiin. Ihanaa saada aina näin uusia "googlattavia" - joita ei ilman toisten vinkkejä/linkkejä/kuvia muutoin koskaan löytäisi!!

   Poista
  3. Oi, ihanuus juu paikka on juuri Poukan Pihalla. Kirppisaitta auki ainakin nyt kesäkuun, ilmoittelevat aina tarkemmin aukiolo ajoista. Me kävimme Jämsässä viikko sitten. Kiva saavutte Jämsään. Jos etenette siitä Mänttä-Vilppulaan taidekaupunkiin, siellä me asutaan. Ihanaa reissua ja matkaa teille!

   Poista
 3. Pyykkikori on hieno! Ja melkein maistan tuon jäätelön, nam.
  Täällä sataa, mutta toivotan mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti olin niin mielissäni myös kirppis löydöistä.
   Jätski on kyl niin kesän ykkös herkku😍
   Täälläki satanut koko päivän🤦‍♀️..jospa ensi viikosta olisi poutaisempaa!

   Poista