07/06/2022

Mökillä sisustusta kirppis ostoilla!

 

Mökillä jykevät tummat hirsiseinät tuovat persoonallista tunnelmaa. Kodikas ja romanttisen sävyn saa valkoisilla pitsiverhoilla. Valkoinen antaa tummien hirsien vastapainoksi valoisuutta. Hiukan taas pitsi överiä tiedossa, mutta pidän pitsiverhoista. 

Kirpparilta ostin verhoa lisää ja pidikkeellä saa tarpeen tullen kumpaakin verhoa nostettua.  Kivan samettipintaisen säilytyslaatikon ostin aiemmin, kiva säilytykseen tai tuolin/sohvan rahiksi. Sattuikin olla saman värinen kuin rottinkituoli.

Kesällä parasta on pihakirpparit. Ja kävinkin paikkakunnalla tuttavan pihalla pitämällä kirpparilla. Kivoja edullisia löytöjä löysinkin. 

 Kivan puisen säilytyslaatikon Kiinan kuosilla, puisen leikkuulaudan ja kauniin peltiastian koristeoksille.  Ostin mansikoita kivassa puisessa laatikossa. Mansikat ovat ehdottomasti minun kesän ykkös juttu🍓  Mökille otin mukaan kalkkimaalia ,että maalaan laatikon. Mutta enpäs maalannutkaan ,koska se onkin kaunis mökillä ilmankin. Kahvikupposien tarjottimeksi pääsi ja kierrätys taas kunniaan!Verannalle sijoitin takkalyhdyn, joka varsinkin iltojen hämärtyessä syksyllä näyttää kivalle.  Ja saunan löylyissä lyhdyn valossa ihan parasta tunnelmaa.


Kesän perinne minulla on, että kesäisin teen ainakin kerran mökillä pizzan grillissä pizzakiven päällä. Ja nam maistui taas hyvälle! Täällä panostan enemmän grillailuun ja kiva kokeilla jotain uutta.
Nautitaan kesän vihreydestä ja lämmöstä💛

- Päivi -  


5 kommenttia:

 1. Se on totta pizza on juuri parasta omilla lempi täytteillä🥰

  VastaaPoista
 2. Tuo leikkuulauta on kiva ja tarpeellinen. Pizza kivi on minullakin mutta ei ole vielä käytössä kunhan kerkiää taas mökille kotiutua niin jospa kaivaisi esille. Siellä ollaan touhuttu taas vaikka mitä itse olen välillä kotona pesemässä pyykkiä ja pihaa kitkemässä. Huomenna mennään mummoa auttamaan Tohmajärvelle muutamaksi päiväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä on kiva puuhailla ja kokkailla. Pizzakivi on kätevä, loisto apu juuri pizzan paistoon. Minä se vähä olen innostunut touhuamaan, sormet syyhyävät aina, kun yksi paikka on valmis, niin seuraava odottaa heh!
   Ihanaa matkaa teille Tohmajärvelle. En ole koskaan käynytkään siellä.

   Poista
 3. Takkalyhty on kaunis ja se tuo tunnelmaa pimeisiin iltoihin.
  Itsetehty pizza on hyvää ja minä teen pizzaa silloin tällöin.

  VastaaPoista