06/07/2021

ONNISTUNUT KIRPPARI LÖYTÖ

 Kesän pihakirppikset ovat niin in. Meiltä 30 kilometrin päässä oli aivan ihana maalaispiha kirppis. Samalla oli pienimuotoinen kotieläinpuistokin pihapiirissä. Sain pitää kanaa sylissä ja rapsutella lampaita. Ankat uivat pikku altaassa ja taapertelivat aitauksessaan.

Silmäni iski heti näihin heinäseipäistä tehtyihin tikkaisiin. Ja niin ne matkasivat meille ja onnellisesti kotiutuivat aitan seinustalla. Ja mielestäni ne sopivat siihen,kuin nenä päähän💓

Täytyy ensi kesänä laittaa joku köynnöskukka kasvamaan tikkaita pitkin. Tästä kirppis löydöstä tuli kyllä niin onnistuneen oston fiilis!



Aitta toimii meillä vieras aittana ja muuten vaan oleskelu paikkana,saatan mennä kirjaa, lehtiä lukemaan ja pikku päikkäritkin kiva ottaa. Jykevien hirsien seinät huokuvat vanhan ajan havinaa.



Tytär virkkasi noita vale ampparipesiä,niin laitoin aitan seinustallekkin roikkumaan. Ja yllätyin ei ole ainakaan vielä yhtää ampparia tullut pesää rakentamaan. Viime vuonna amppareista oli vähän riesa.

Lumihiutale kukan laitoin aitan seinustalle roikkumaan. Aitta on nyt paljon kutsuvamman näköinen tikapuilla ja kukkasilla.

Aurinkoista viikon jatkoa ja mukavia kesä puuhasteluja sinulle💛

13 kommenttia:

  1. Vau, oi jos oisin saanut olla mukana💝 Olisin takuulla nauttinut kanssasi. Vielä kun noin mahtavan löydön teit niin saat olla iloinen. Tiedän tunteen kun kirppareilta löytyy jotain mieluista. Päivä, pari menee hyvänolontunteessa. Kuulostaa nuo sinun suunnitelmat kukista oikein hyvältä. Hellivän lämpöisiä kesäpäiviä sinulle. Minä betonoin😂, ihan fiksua helletekemistä näillä keleillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🤗 Oli kyllä ihana maalais idylli ja kiva paikka kerrassaan. Löytö oli kyllä niin mieluisa,siitä tulee hyvämieli pitkäksi aikaa🥰
      Wau sinullahan mielenkiintoista helle puuhaa😂
      Innolla odotan kuvia.
      Mukavia puuhasteluja ja aurinkoisis päiviä🌼

      Poista
  2. Kiitos🥰 Aitta on kyllä sellainen pihan sydän ja kiva paikka🤗

    VastaaPoista
  3. Tykkään tikkaista. Melkein kaikenlaisista, jos ovat puuta. Hyvin sopii aitan seinustalle! Hyvä löytö siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti💛. Minäkin olen aina halunnut noita heinäseipäästä tehtyjä tikkaita. Onneks nyt tärppäs kirpparilla.

      Poista
  4. Hieno löytö. Minulla on suunnitteilla tehdä samanlainen jossain vaiheessa. Ainetta löytyy noin 180 seivästä. Aitaa tehdään lisää mutta niistä jää vielä muuhunkin. Lumihiutale on minullakin sinisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juku se teidän heinäseiväs aita on niin ihana. 🥰 Teillä onkin hyvä varasto seipäitä.
      Niitä kyllä kannattaa haalia ,jos vaan jostaa löytää.

      Poista
  5. Kaunis aitanseinusta. Kutsuvalta näyttää :)
    Minulla ois muutama heinäseiväs vielä jemmassa, pari vuotta sitten sain. Tikkaat on hankalat tehä, kun puu tuppaa halkeamaan . Tai sitten minulla on liian historiallisia seipäitä ;D
    Kanaa en ottais syliin mistään hinnasta. Kerran tytär laitto ilman lupaa marsun min syliin. Meinasin saada paniikkikohtauksen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti🥰..olin niin onnessani ,kun tuollaisia tikkaita olen haalinut. Ja mistään ei löydy edes niitä seipäitäkään. Tee jotain kivaa niistä seipäistä,totta helposti kyllä halkeavat. Täytyy olla terävä saha millä saa pätkittyy.
      Hih se kana oli sellainem angorakana,ihmeen rauhallinen yksilö,niin uskalsin syliin ottaa😂

      Poista
  6. Olis´ ihana saada tuommoiset seipäistä tehdyt tikkaat omallekin pihalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti,oli kyllä mieluinen kirppis ostos🥰
      Toivottavasti sinäkin löydät jostaim🤗
      Aurinkoa ja kesäisen leppoisia päiviä sinulle🌼

      Poista
  7. Onpa tosissaa kiva löytö! Sopii hienosti aitan seinälle.

    VastaaPoista
  8. Upean löydön kyllä teit kirpparilla! Tikkaat sopivat hyvin aitan seinää vasten. Odotan itse mielenkiinnolla kesäreissua Turkuun. Ystäväni ehdottomasti haluaa minut viedä kirppiksiä ihmettelemään Turkuun ja erityisesti yhteen kirpputoriin, mistä hän aina kertomansa mukaan löytää jotain ostettavaa. Valikoima kuulostaa siis hyvältä. https://www.wanhanestori.fi/

    VastaaPoista