12/07/2021

HYVÄN MIELEN LÖYDÖT❤

Voi huh huh hellettä! Nyt sanon jo minäkin,että alkaa keho paistumaan näillä keleillä. Meidän piha on niin aurinkoisella paikalla. Päivät menevät uima-altaalla tai ilmalämpöpumpun lähettyvillä. Vichyä ja vettä on litra tolkulla hörpitty.
Jotain hyödyllistä oli tehtävä,niin yhtenä päivänä menin ulkovarasto hommiin...

Ja yllätys minä joka kuljen silmät auki jokapuolella,ja yleensä keksin hyötykäyttöön kaikki löytöni. Ulkovarastoa siivotessa seinän välistä löytyi alumiininen esine. Ilmeisesti tämä ollut joskus joku tukirauta tai muu vastaava. 
Jaahas siitähän se lähti ajatus laukalle ja mustaa spray maalia apuun ja pikku maalaus. Sisustus kirjainhan siitä sitten loppujen lopuksi tuli. Pikku tuunaus ja esine sai jatko elämän koristeena. 
Olipa kiva löytö taasen😊


Pysyäkseni tässä mustassa värissä. Niin hyvät löydöt senkun jatkuvat. Paikallisesta puodista tein kivan ale oston. Onneksi kaupoissa on mukavan viileää sisällä ja onneksi autossa ilmastointi,niin selviytyy näistä shopping reissuista. 

 Olen havitellut tälläistä isoa lyhtyä jo pitkään. Ja kuinkas ollakkaan,nyt ne oli puoleen hintaan. Ja tottahan toki tämä oli ostettava. 

Syksyllä lyhty pääsee verannalle valaisemaan illan hämäryttä. Nämä ovat kerrassaan niitä hyvän mielen löytöjä ja ostoja josta jää hyvä fiilis💓Ja tämä ihanuus yksi lempikukistani kukkii niin kauniisti,miten osaakaan kukka olla näin kaunis. On saanut ,kyllä kukkiakin kastella näillä keleillä. Tuntuu,että pikku kannullinen tunnu missään. Ilta myöhää hiukan viileämpään aikaa jaksaa heilua tässä kastelu hommassa.  Ihanaista viikkoa ja kesäisiä leppoisia hetkiä sinulle💛🌸

 

10 kommenttia:

 1. Gladius on kyllä kiitos niin hurmaava kukka🌺

  VastaaPoista
 2. Ihana kukka ja lyhty.. Kyllä tässä jo pimeneviä ja viileneviä iltoja odottaakin🥵vaikka loma vasta edessä päin onkin. Lämpöä myös sinunkin viikkoosi🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰. Kyllä voin sanoa myös,että huh huh hellettä🥵
   Todentotta syksyn tunnelmalliset illat,seki ihanuus edessä päin.
   Ja sadetta kaipaan. Ja,että olisi vaikka 20 astetta eikö 30 lämmintä.
   Mukavaa viikkoa sinullekkin❤

   Poista
 3. Ihana löytö varastosta, sulla taitaa olla siellä aarreaitta? Pinkki on myös mun suosikki kesän kukista, nutta ykköseksi mulla nousee ketoneilikka. Värikästä kesän jatkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aittaan olen haalinut aarteitani. Alkaa kohta kyllä näyttämään aarreaitalta😂 Ketoneilikka on myös niin kaunis🌺
   Ihanaista aurinkoista kesän jatkoa sinulle🤗
   Nauti meren ihanuudesta💙

   Poista
 4. Superhyviä löytöjä olet tehnytkin! Ja kukkasi on mitä upein!
  Leppoista kesän jatkoa -eiköhän ne helteet vähitellen hellitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰
   Leppoisan kesäistä helteistä viikon jatkoa sinulle💛

   Poista
 5. Saan extrainspiratiivisen olotilan kun katselen sinun tuunauksia ja telkun kierrätysideaohjelmaa samanaikaisesti 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih tämä on tarttuva olotila!
   Välillä tulee itselle sellainen Pelle Peloton olo,kun väkerrän välillä kaikkea ja yritän keksiä kaikille hyötykäyttöä.

   Poista
 6. Hyvä löytö ja sen tuunaus. Kaunis on myös lyhtysi ja mukaan se tietysti oli otettava. Minäkin olen ostanut parin vuoden aikana todella monta lyhtyä mutta vain alesta.

  VastaaPoista