29/07/2021

Pirteä ostos ja mökillä puuhailut💛


Mökille lähtiessämme kerään kotona joka kerta luonnonkukkia kimpun mukaan. Tällä kertaan mukaan tarttui nämä keltaiset pietaryrtit.  

*Kaupallinen yhteistyö Kärkkäinen*  Kävimme alkuviikolla maakunta ajelulla ja Palokan Kärkkäisellä ostoksilla. Puutarha puolella oli mukavat alet suuremmaksi osaksi -50%. Käykää tsekkaamassa jos liike sattuu teidän lähellä olemaan. Hyppysiini tarttui tämä soma keltainen kannu💛 


Mökillä myös sisustus sormet ovat päässeet vauhtiin ja oma persoonallisuus näkyy myös täällä sisustuksessa. Puuta,pitsiä,sydämiä ym. 

Olen täysin hullaantunut tuohon valkoiseen pitsiin. Ostin pari vuotta sitten  monen monta metriä valkoista ihanaa pitsikangasta. Tein siitä määrästä mökille verhoja.  Valkoinen sopii väriltään antamaan valoisuutta savuhirsisiin seiniin tuvassa.

Vanhat tuolit antavat omat arvokkuuden vanhaan mökkiin. Kirpparilta löysin kivoja puuruukkuja kukkasille. 

Kuin myös kotonakin niin tännekkin olen kiikuttanut taljoja ja huopia.  Ja aina mukana joku kirja ja käsityö ajan kuluksi. Kesän aikana onkin tullut luettua monta kirjaa ja vielä on varastossa lukemattomia. 
Muutama vuosi sitten näpertelin näistä suodatinpussi ruusukkeista vaikka mitä. Ostin tuon kartio mallin ja sen ympärille kuumaliimalla kukat kiinni. Olin sujauttanut kuituvalot kukkien sisälle,mutta valot meinivät rikki. Niin pyöräytin vain nyt päälle kierrokset valoja. 

Ja mökillä ajankuluksi olen tuunaillut erillaisia lasipurkkeja.Saunaoven ikkunaan laitoin taitavan anoppini tekemät pitsiverhot.Käsin virkatuissa verhoissa on se oma arvokkuus ja työn jälki.


Järven sininen tyyneys,lehtien vihreys,linnun liverrys,joutsenien kiljaisut,lokkien lento ja ajatus hento💛..nautin. Ensi viikolla aloitan kesälomani.
 Ja tottakai silloin myös herkuttelen. Kiitos viime postauksen kommenteista. Huippu hyviä jäätelö vaihtoehtoja tulikin esille. Ja aivan uutena tuttavuutena pomppasi taatelijäätelö😊
 
 


Leppoisaa loppu viikkoa 🌼


7 kommenttia:

 1. Oi, huokailen!
  Harmittaa, etten mennyt eilen uimaan, mutta EHKÄ ehdin vielä? (Ainakaan työt eivät estä..)
  Ihania kuvia taas, kiitos!
  Toivottavasti AURINKOISTA loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle💛
   Ihanaa tee juuri sellaista mitä mieli tekee.kun työt eivät ole esteenä. Uimareissu ja ihaninta on se kiirettömyys.
   Sanoin sinulle ihanaista heinäkuun loppua ja leppoisia hetkiä🥰

   Poista
 2. Ihania juttuja, oikeaa kesätekemistä. Pietaryrtti on kaunis kuivattunakin. Se säilyttää kauniin keltaisen värinkin. Lämmintä kesäviikonloppua 💛🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos loisto vinkistä. En olekkaan kuivattunut noita kukkia,joten laitanpa kuivumaan...saa nauttia kukkien loistosta talvellakin.
   Iloa viikonloppuusi!

   Poista
 3. Taatelijäätelö kuulostaa vähän pelottavalta...toisaalta taatelikakku on hyvää. Ehkä maistan, kun kohtaan :)
  Tykkään tuosta sydämestä, jossa on tekstit sisällä.
  Ihan samalla mallilla virkattua kappaa löytyy täältäkin. Virkattuja verhoja on monia, mutta niitä ei ole tullut käytettyä vähään aikaan. Yksi syy on se, että ikkunat ovat muuttuneet parittomiksi olohuoneessa tai värit eivät sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ajattelin taatelijäätelöä maistaa😍
   Virkatut verhot ovat kauniita ja kotona niin isot ikkunat että nämä pikku verhot olivat mökille sopivia.
   Ihanaista elokuun alkua sinulle💛
   Otetaan heinäkuun lopusta vielä kaikki irti🌼

   Poista