02/07/2021

Altaalla - ihanat kesän hetket 💛

 

Aurinkoista heinäkuuta💛 

Kesäkelit ovat hellineet. On tullut paljon vietettyä aikaa vedessä. Mökillä järvessä ja kotona altaalla. Muutama vuosi sitten ostettu jätti auringonvarjo on kieltämättä ollut hyvä ostos. Sopivasti sen alla saa olla katveessa. Kunhan muistaa tuulisella ilmalla laskea varjon alas. Pari vuotta sitten mökillä tuuli turmeli samallaisen varjon jäädessään auki.



Viikolla myös yöllä mulahdin uimaan,kun en saanut unta. Vesi on niin lämmintä nyt joka puolella,että syksyllä minusta tulee varmaan kala tällä mulskimisella.😂

 Linnun sirkuttelua kuunnellessa ja uida mulskiessa uni maittoi sen jälkeen oikeen makoisasti. Ihanaa nämä valoisat yöt kesällä💛

 Syksyn tullessa taasen nautin iltojen hämäryydestä,kun saa poltella kynttilöitä ja laitella valoja. Rikkaus,kun on vuodenajat. Vaikka en olekkaan mikä talvi ihminen. Mielestäni talven yli voisin itse loikata,mutta joulu on ihanaa aikaa,silloin kuuluu olla talvisen lumista.


Leikattu jalkakin on kuntoutunut hyvin vesijumpasta. Eikä jalkaterä enää kerää verta ja kestää paremmin rasitusta.


Kesäkukkaset ovat kukkineet hyvin,näillä helteillä saa niitäkin uittaa kunnolla. Jotenkin pidän tästä valkoisesta annansilmästä🌼

Pioneihin en kyllästy koskaan,keräsin enoni kukkapenkistä näitä ihanuuksia myös altaan reunalle. Oikein kesän kaunotar kukkanen🌸ja yksi suosikki kesäkukkani kielon ja miekkaliljan lisäksi. Ovat myös kauniita ja kestäviä leikkokukkana ainakin miekkalilja eli gladius.

MITKÄ ovat sinun suosikki kesänkukkaset?



Kukkasen tuoksuista loppuviikkoa sinulle🌺


7 kommenttia:

  1. Varmasti virkistävää pulahtelua. Minulla ei ole varsinaisesti lempikukkaa kaikki käy 🤗❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä todellakin näillä paahtavilla helteillä,voisin olla koko ajan vedessä.
      Kyllä kesän kukat ovat kaikki niin hurmaavia🌼🌺

      Poista
  2. En ole koskaan kesäsin näin paljon mulskinutkaan,kun tänä kesänä🥰

    VastaaPoista
  3. Mietin, että onko minulla joku kesäkukka... no onhan minulla! Kallat, jotka roudaan joka syksy kellariin talveksi ja keväällä kaivan ne taas esiin. Ovat ainakin 10 vuotta vanhoja. Osa on valkoisia, osa vaaleanpunaisia, osa liloja. Ostin muistaakseni 3 mukulaa aikanaan. Nuo ovat tehneet lisää poikasia, jotka olen sitten erotellut ja antanut monta kallaa tutuillekin.
    Hienoa, että jalka alkaa olla kunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi.että Kalla on niin kaunis kukka. Meillä oli vuosia sitten myös Kalla. Mutta en saanut sitä talvehdittua oikeen.
      Kiitos kiva tunne ,kun pääsee jo liikkumaan kivuitta 🤗
      Kesäisen leppoisaa alkavaa viikkoa sinulle 🌼

      Poista
  4. Vedessä polskinta on tänä kesänä ollut kyllä erityisen ihanaa, kun vesi on niin lämmintä. Kesän kukat ovat kaikki omalla tavallaan ihania, mutta kyllä pionit ovat minunkin mielestäni niitä upeimpia.
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on helteet hellineet tosiaan,että vesi vähän vilvottelee🤗
      Pionin kukka todellakin on sadun omaisen kaunis🌺
      Aurinkoa sinunkin viikkoosi🤗

      Poista