06/06/2021

Saaressa sisustus fiilikset!

 

Aurinkoinen ilma sai täällä saaressakin sisustus sormet syyhyämään. Aittaan vaihdoin vaaleat sivuverhot. Pidän aitan ikkunan syvennyksen tasoista. Tuli jokseenkin hempeä fiilis tänne💓

Täältä on ihana herätä,kun järven ranta on kirjaimellisesti ihan vieressä. Ja isot ikkunat antavat valoisuutta paljon. Vaihdettuani sivuverhot,saa nyt vedettyä tarpeen tullen ikkunan eteenkin,jo aurinko häikäsee.Näissä vanhoissa ikkunoissa yläkoriste on jotenkin niin kaunis💓Ikkunoita tuli viikolla myös pestyä,ja homma jatkuu viikolla.
Mitä parhainta on aamu ja ilta-aurinko kesässä. Eräänä aamuna kuvailin jo aamu puoli viideltä.Kuin myös ilta-auringon ihastelua ilta myöhään. Ihanuus tämä kesän valoisuus. Syksyn tullessa taasen nautin illan hämäryydestä (saa alkaa laittamaan silloin kynttilöitä ja lyhtyjä iltojen iloksi😂)

 
Mikä on sinun paras kesä FIILIS? Aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle,hiukan sateen ropinaa luvattu,mutta luonta kaipaa kyllä vettäkin💙
 
 


5 kommenttia:

 1. Loman alkaminen ja normi arjesta irtautuminen,se on kyllä huippu fiilis..kiireettömät aamut ym❤

  VastaaPoista
 2. Kesäaamut ovat parhaita! Aurinko nousee, linnut rallattavat, kukat tuoksuvat ja on ihan hiljaista. Siitä nautin, sillä olen yleensä kesälläkin iltauninen.
  Aurinkoista kesää sinulle!
  Ps. Tuo laiturikuva on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Rakastan itsekkin kauniita kesäisiä linnunlaulun säestämiä aamuja. Ja useasti mökillä ihastelen ilta-aurinkoa,mutta kotona,kun ollaan pötkin minäkin ajoissa iltaisin nukkumaan.
   Sinulle myös ihanaista kesäistä viikkoa!

   Poista
 3. On muuten niin totta, että varhaiset kesäaamut ovat parhaita. Tänä aamuna ihmettelin, kuinka moni lintu lauloi yhteen ääneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta❤. Tänään kuuntelin myös lintusten sirkuttelua kahvi kupposen kanssa jo klo 7. Ja miten ihana aamu🥰

   Poista