05/04/2021

VALOISUUS - HÄMÄRYYS

 

Kaksi ääripäätä: VALOISA -HÄMÄRYYS 💓

Kevään odotus on,että valoisaa aikaa on vuorokaudessa enemmän. Kuitenkin hakeudun illan hämäryyteen valojen,lyhtyjen ja kynttilöiden loisteeseen. Eilenkin illalla istuin saunan jälkeen verannalla ja kuuntelin rannalta joutsenien seremoniaa,metsästä pöllön huhuilua ja tuulen huminaa joka narisutti puita metsän reunalla illan hämärässä. 

Verannan pöydällä kierrätys idea vanhasta rottinki lampun kuvusta,sisälle Led kynttilä. Nätisti valo heijasti rakosista. En yleensäkään heitä pois mitään, vaan yritän kehittää aina uusiokäyttöä.


 Valoisuuden ja hämäryyden ihastelua. 💓 Ihan ei vielä uimaan päästä,mutta kivasti aurinkokenno valot jotka olivat talvenkin altaan reunalla,niin kaikki toimivat ja kauniisti valaisevat. 

Lumet ovat alkaneet sulaa urakalla,kun vettä on satanut koko viimeyön ja aamupäivän. Kova tuuli samoin ollut koko päivän. Että tuulen pyörre huitasi muutamat kukat ja lyhdytkin mennessään. 


Samoin tuulen pyörre pyyhälsi tänään grillikatoksen pöydällä tekemässä oman järjestyksensä. Joten eilen illan sisustus piti hiukan koota  aamulla kasaan kunnes tuuli tyyntyy.

Viime postuksessa kirjoitinkin ,että olen asentanut valot (jotka ostin pari vuotta sitten ale myynnistä) ajastimella syttyvät katoksella.Villiviini ja köynnösruusujen vihreyttä odatan kesän myötä ympärille🌸

Tunnustan itsessäni hyvinkin hätäiseksi kevään hääräilijäksi,mutta jotenkin pitkän talven jälkeen on vaan kiva saada kaikki kevät puuhat hyvälle mallille aikaisin.

Oletko sinä saanut kevät puuhasi käyntiin? Kunpa vain kaikki lumet sulaisivat niin pääsisi valloilleen vielä puutarhan kimppuun🌼 


Keväisen touhukasta alkavaa viikkoa sinulle💚

 

10 kommenttia:

 1. Niinpä🥰..saan nauttia vielä hämäryyden tunnelmasta jonkin aikaa😂.

  VastaaPoista
 2. Kivoja valoideoita, kiitti! Kaikkee hyvää kevääseen! :)

  VastaaPoista
 3. Olisipa edes parveke, mutta kun ei. Kiva siis katsella kuvia 'muiden' kivoista paikoista, kiitos! Toivottavasti kova tuuli tyyntyisi aamuun mennessä!
  Hyvää alkavaa arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle🥰. Juu todellakin toivon, että tuulet tyyntyy. Kun tuntuu ,että kaikki lähtee lentoon. Kiitti,mukavaa viikkoa sinullekkin🤗

   Poista
 4. Kova tuuli oli täälläkin ja nyt viime yönä satoi uutta lunta lähes paljaaseen maahan. Lunta tuli ehkä pari senttiä mutta nyt on sulanut jo melkein kaikki. Meillä on porattu lyhdyt kiinni alustaan ne mitkä on ulkona koska löysimme ne usein maasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama käytäntö täytyy ottaa täälläkin käyttöön.
   Niinhän sitä sanotaan ,että kesä keikkuen tulevi,aika vaihtelevaa säätä on ollutkin viime päiviänä.

   Poista
 5. Pitihän sitä tehdä vastapiipahdus ;) ihanan tunnelmallista teillä pihalla. Itsellä talvi on se lemppariaika joten nyt on luopumisen aika menossa. Kevät puskee voimalla kuitenkin eteenpäin ja onhan se kiva että vuodenajat vaihtuu, ei tylsisty :D Kirjauduin lukijaksi niin muistaa käydä vastaisuudessakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan🥰 Kiitos💛 Niinpä kiva,kun on vuodenajat. Niin osaa kaivata aina takaisin lemppis vuoden aikaa🤗. Itse rakastan valoisuutta ja lämmintä. Mutta kaipaan niitä pimeän hämäriä tunnelma iltoja valojen loisteessa ulkona.
   Kiva tutustua uuteen blogi ystävään🥰 Iloa viikkoosi🌷

   Poista
 6. Niin tuuli järjestää hetkessä mieleiseksi pöydät ,ja avoimet tilat:)
  Monet lyhty telineet kaatunu ,lasit särkeny:(uutta vaan tilalle,)
  Kauniit on Sinun ottamasi ,kuvat,nuo pari viimeistä erittäin ihanat,
  Lyhtyjen käyttöä lisätään kukilla /kivillä /kävyillä:))
  Oikein mukavaa loppuviikkoa,Sinulle 🌞🌷💛🌹💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin tuulet ne tekevät omat hullunmylly järjestelyt😂 totta kesällä laittelen silkkikukkia,käpyjä ja kivet kiitti nekin ovat hyvät idea. Ja ei muute tuuli vie helpolla mennessään🤗 Kiitos sinulle myös mukavaa viikonloppua🌼💛

   Poista