12/04/2021

Seuraava kevään kohde!

 

Ilmojen muuttuessa aurinkoisemmaksi,niin tämän sisustajan jalat johtivat oitis kasvihuoneelle. Miten ihmeessä olenkaan odottanut tätä tuoksua,ihanaa lämpöä ja omanlaista tunnelmaa🌸 Kevät on aika jolloin itsekkin herää talviunesta.


 

Ihanaa herätellä  kasvuun ruohosipulit isoista ruukuista. Viinirypäleen taimen sain naapurista viime syksynä. Katsotaan miten sen kasvun alku onnistuu?  Onko sinulle tuttua viinirypäleiden kasvatus? Vinkkejä kiitos otan ilomielin vastaan😊

Kaikki kukkaruukut,kuokat ym. ovat valmiina palvelukseen.Täytyihän tännekkin keltaista iloa tuoda narsissien muodossa,niitä tulikin ostettua reilusti pääsiäisen aikaan. Ovatkin hyvin kukkineet ja osa vielä nuppuisia🌼 Istuttelen ne sitten lähemmin kesää maahan.  Erillaisia siemeniä on tullut ostettua ja kylvettyä. 

Oikeen odotan tomaattien,kurkkujen ym. sadon kasvun seuraamista kesällä.Monesti kesä aamuisin kipsutan kasvihuoneelle kahvikupposen kanssa ja istahdan hetkeksi💚Olen varsinainen romu prinsessa😂 näiden ruosteisten ajan patinaa pintaansa jättäneiden haravoiden,lyhtyjen,astioiden ym. kera. Joku ihme noissa vetoaa minuun💓Ihanaa lumet ovat alkaneet sulamaan loppujen lopuksi äkkiä,vaikka vielähän sitä kyllä paikkapakoin onkin kyllä. 

Aurinkoa,iloa ja lämpöä sinun viikkoosi💛 ja mukavia kevät puuhia!


 

13 kommenttia:

 1. Kun itsellä ei ole edes parveketta...Taisinkin jo mainita saman, mutta toistan silti, että on ihanaa seurata kaikkia kasvun ihmeitä teidän muiden blogeissa. Kiitos!
  Mukavaa alkanutta uutta viikkoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva 💛 kiitos, kun kuljet mukana ja seuraat🥰
   Tämä kevät on aikaa,kun itsekkin heräisi talviunesta.
   Samoin sinulle ihanaa uutta viikkoa🥰

   Poista
 2. Kauniita kuvia narsseista. Kevät on ihanaa aikaa,se on minusta paras
  vuoden aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä onneksi talvi on ohitse ja saamme nauttia kevään iloista. Parasta aikaa ikinä!

   Poista
 3. Sinulla on sitten ihanat ajat edessä minä saan vielä ihailla muiden blogeissa kasvihuoneen touhuilua. Sinne on tosiaan mukavaa ostaa myös kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💚.Olen niin innoissani tästä kevään ajasta.Tänää mies toi töista kätsyt lavakaulukset. Mihin saan tomaatteja ja kurkkuja kasvamaan.Mukavia kevät puuhailuja sinullekkin🌱💚

   Poista
 4. Ihanalta ja tutulta kuulostaa sinun kevätinnostuksesi. Keltainen on oikea kevään väri. Sitä tulee laitettua piristykseksi pihalle ja kuistille. Entäs sitten nuo sinun romuaarteet? Niistä tulee näin muillekin "romuharakoille" innostunut olo.Innostavia kevätpäiviä sinulle💛😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💚. Tämä kevät on niin fiilistely aikaa. Kaikki ideat laukkaa mielessä ja kiva ostaa värikästä piristystä🌼🌺. Aivan loistavaa etten ole ainut "romuharakka" joku ihme noissa vaan vie puoleensa.
   Huikeen mukavia ja innostavia kevät puuhailuja ja ideoita sinullekkin💛🥰

   Poista
 5. Minulla ei pihanlaittofiilis ole herännyt ollenkaan. Katselen vain viimeisiä lumia ja mietin, että kunhan ne nyt ensin katoaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huoli mää oon heilunut sunki edestä😄. Ihmee äkkii täälläpäi alkoi lumet sulaa. Onhan tietty varjopaikoissa.

   Poista
 6. Ruoste on niin simaa ja nyt sipulikukat ihan parasta. Ilmat on jännät kun yöt vetää kovasti pakkasella. Kukkia ei vielä ajatella, mutta sipulikukat toimii jo nyt. Narsisseja laitoin pitkin pihaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa,että on muitakin tälläisiä ruosteen haalijoita🥰..joku juttu noissa on vaan🤗
   Kelit ovat olleet jännät,öisin pakkasta,niin ei uskalla kun sipulikukkia hypistellä. Ja nyt tännepäin luvattu vuorostaa sade rintama.

   Poista