Uutta taasen kokeiluun
Viikon keittiö askareet veivät aivan mennessään, kun kaupassa katselin kinuskikreemi purkkia ja pakkohan niitä oli muutama ostaa kokeeksi.
-Helpot viinerit-
En koskaan ole tehnyt viinereitä ja yllättävän helppojahan niitä oli valmistaa voitaikinasta. Voitaikinapalan ensin kostutin kanamunaseoksella jonka jälkeen ripottelin raesokeria . Päälle nokare kinuskikreemiä ja marmeladia. Uuniin paistumaan 225 asteeseen n. 10 min. Lopuksi päälle hiukan tomusokeria.
Olipas mukavan helppoa ja kaiken lisäksi vielä herkullistakin.
Seuraava kokeilu kinuskikreemistä onkin kinuskikorvapuustit ja kierrepullat muffinssivuokiin.
Nyt on iltapäiväkahvin kera viikolle tarjottavaa.
Ja valmistui myös jouluisia viinereitä luumuhillolla. Meillä taidetaankin joulutortut tehdä jatkossa juurikin näin.
Marmeladeista omena-kaneli on minun makuuni. Seuraavaksi kokeiluun myös vaniljakreemi versio.





No nyt iski viinerihimo!
VastaaPoistaNam😋 nää on kieltämättä tosi hyviä!
PoistaNäyttää herkullisilta
VastaaPoistaKiitos😋
PoistaMukavia joulu askareita sinullekin!
Minä olen joskus paistanut torttutaikinasta neliöitä -ja taisi olla joskus tähtiäkin- ja leikannut ne jäähtyneenä halki.
VastaaPoistaVäliin olen laittanut luumuhilloa ja kermavaahtoa.
Hyviä nekin!
Nam 😋 kuulostaa herkulliselta, täytyypä myös kokeilla.
PoistaMukavia nämä joulun alus leipomukset.
Herkullisen näköisiä viinereitä.
VastaaPoistaKiitos🥰
PoistaNäitä on mukava tehdä..
Liian houkuttavaa 🤎😀 Hyvän näköisiä!
VastaaPoistaNämä on helppoja. Meillä värkkäilty näitä jo ainakin 20 vuotta. Tuo paistonkestävä vaniljakreemi on minulle uusi.
VastaaPoista