OLIPAS MUKAVAA PUUHAA JA NÄPERTÄMISTÄ
Taas tuli se tunne, että olen näissä keittiö askareissa yllättänyt jopa itseni. On halu tehdä kaikkea uutta tai niitä mitä ei ole pitkään aikaan valmistanut. Kuluttaessani aikaa leipomis puuhissa, niin keittiö on aika keskiössä ollut viimeaikoina. Kierrevihkoon alkanut kertymään hyviä reseptejä ja nämä kokeilut ovatkin hyvä testailu kesällä järjestettäville kesäjuhlille.
VOITAIKINASARVET
Nämä menevät myös kotiraadin mukaan jatkoon. Aluksi piti näpertää näille sarville muotit foliosta. On myös myytävänä valmiita muotteja, tulen niitä ostamaan jatkossa.
Siitä mukavaa näitä tehdä, että täytteeksi voi laittaa mieluisia niin suolaisia kuin makeita vaihtoehtoja.
Alumiinifoliosta saa ihan toimivia muotteja. Voitaikinalevy jaetaan pitkittäin kolmeen osaan, kaulitsin vielä taikinaa jonkin verran. Taikina kierrellään rasvatun muotin ympärille lomittain. Ennen uuniin laittoa kananmuna voitelu ja paistetaan 200 asteessa n. 10 min. muottien kanssa.
Kun sarvet jäähtyneet poistetaan muotit ja täytetään haluamalla täytteellä. Ostin kätevän kertakäyttöpursottimen, jossa mukana erimallisia tyllejä.
Olipa mukavaa keittiö askaretta ja herkullista syömistäkin.
Erilaista näyttävää tarjottavaa niin arkeen kuin juhlaan.
Herkullisia hetkiä viikkoosi!
Nams. Minä olen leiponut täytteet sarvien sisään, mutta jännä idea todella tämä. Nuo Creme Bonjourit ovat ihastuttavia. Savuporo ja aurinkokuivattu tomaatti ovat minun suosikkini.
VastaaPoistaHei koklaan kyllä myös tuota sinunkin taktiikkaasi.
PoistaNo niin on nuo Creme Bonjourin maut ovat täyteläisen herkullisia ja aurinkokuivattu
tomaatti on yks niistä minunki suosikki😋
Teidän kodin ominaistuoksussakin on varmaan uusia tuulia
VastaaPoistaHih! Eilen ajattelinkin, että tuoksut kohillaan😂
PoistaHyviltä näyttävät, varsinkin nuo suolaiset!
VastaaPoistaKiitti! Munkin suosikit on just suolainen versio😋
PoistaNam nam, hyvältä näyttää ja varmasti maistuikin! 😋
VastaaPoista