08/06/2024

Uuden kirppiksen avajaisissa ja maakunta-ajelulla

Kierrätyksen iloja.

Uudet kirppikset ovat aina positiivinen juttu paikkakunnalla. Maanantaina oli meidän lähellä kirpparin avajaiset, jossa myös kahvila. Mikäs onkaan kävellen tai fillarilla poiketa kirppariostoilla ja kahvit nauttimassa samalla kirpparin terassilla. 

Löysinhän tietenkin edullisia löytöjäkin avajaispäivänä. Valkoiselle seinälle olen kerännyt vähitellen sisustuskoristeita. Valkoinen tähti löytyi tällä kertaa, joka sai  loppusilauksen valkoisella kalkkimaalilla. 

Toinen asia mitä kesällä haeskelen on kesämekot. Koska liikun yleensä koko kesän hepenissä, mekoissa ja shortseissa. Löysin uuden näköisen musta-valkoisen mekon. Ja maakunta-ajelulla torstaina käytiin tyttären ja lapsenlapsen kanssa Petäjäveden kirpparilla, löysin kerrassaan soman kesähamosen, tuli aivan "tyttömäinen" olo🌸

Mikä on sinun lemppari kesäasu?

 Pari asiaa olisi vielä kirppareilta kesän aikana etsinnässä, saas nähdä löydänkö nämä tarpeelliset kapistukset? Täytyypä pitää silmät auki!








Viikonlopun terveiset🌸


8 kommenttia:

  1. Kyllä on taas ihania kirppislöytöjä ♡

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä jälleen. Suloinen tuo kesämekon kuosi. Kaunis on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos🌸 Nämä olivat taasen niitä hyvän mielen löytöjä..

      Poista
  3. Mahtavaa, kun jaksat käydä kirppistelemässä!

    Minulle ostoksille lähteminen vaatii aina jonkin aivan erityisen perustellun syyn, yhtään ei kutsuisi. Mutta kyllä sinne aina toisinaan on vain lähdettävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin kesäkirppikset on kivoja🥰
      Aina edulliset tarpeelliset löydöt on loisto juttuja.
      Mukavia kesänhetkiä sinulle🌸

      Poista
  4. Kirppis käynti kyllä piristää aina vaikka mitään ei löytäisikään kuten viimeksi kävi .
    Mekko on minun juttuni kesät talvet . Mutta mökillä minut näkee usein haalistunut korkeakauluksinen puuvilla poolo, puuvilla lierihattu ja pitkät trikoot päällä..tämä on minun työasu. Nyt vielä paksummat pitkälahkeiset työhousut kun on viileää ja hyttysiä . Minä palaan herkästi auringossa joten tarviin suojausta vaikka olisikin kuuma . Näky on varmaan kuin suoraan kauhuleffasta .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mekot on kyllä niin kevyt kesäasu🥰
      Tiekkö minäkin kuuluin samaan kauhuleffaan, sen verran hyttysiä on ollut iltaisin, kun puutarha hommissa olen, että pakko vetää sen mukaset kuteet niskaan😂
      Mukavia puuhia sinnekkin viikkoosi🌸

      Poista