15/04/2023

Tällainen kodin henki täällä asuu❤️

 Mistä tulee hyvä fiilis?

Heitän viikoittain luovuus vaihteen päälle kodin sisustus puuhissa, mistä into ja ideat huokuu? 

Tähän aiheeseen liittyen minulle heitettiin kysymys?



 Josta voisin vaikka kirjan kirjoittaa, mutta jospa hiukan lyhyemmän version kirjoitan aiheesta.

Se hyvä fiilis huokuu esimerkiksi siitä, olen opetellut säästämään kehooni energiaa positiivisilla ajatuksilla, opetellut rentoutumaan joogalla, kävelylenkillä, leffan, hyvän ruuan parissa ja totta kai aivot on hyvä heittää narikkaa hyggeilemällä huovan mutkassa hyvän lehden tai kirjan parissa. Ihan parasta on ystävän kanssa vietetyt nauruterapiat.  Nykyään nukun yötkin lähestulkoon hyvin. Horoskoopiltani olen vaaka, ja kupit pitää olla puntarissa tasan, ainakin melkein. Ei aina ole hyvä päivä, mutta pyrin saavuttamaan siitä paremman. 

Kun avaa silmänsä maailmalle niin näkee laajemmin, pienistä puroista syntyy isoja jokia, Joten edullisesti kierrättäen saan mieluista vaihtelua kotiin, kirpparit ovat rentouttavia, luovia ja onnistuneita ostopaikkoja melkein aina. Odotan innolla kesäpihakirppareita. Kauppoja kierrellen ostaen uutta, harkitsen ja ostan juuri sen mitä tarvitsen ja mikä on onnistunut osto silmääni. 

Se mistä ammennan iloni ja energiani on myös vuodenajat, jokaisessa on oma kultainen avain inspiraatioihin ja luovuuteen, värinsä teemansa ym.

Rakastan kevättä ja kesää sen vihreyttä, aurinkoa, kukkaloistoa, lämpöä ja kesävaatteita, Mikä on mulahtaa aamutuimaan uimaan ja kietaista itsensä pyyhkeen mutkaan aurinkotuolille ja katsella vaikka pilviä tai kuunnella sateen ropinaa. Rakastan myös vastaavasti syksyn pimeneviä iltoja, kynttilöiden loistetta, lyhdyissä palavia valoja, niissä hehkuu oma taikansa. Talvessa parasta on joulu, jolloin saan kodin hehkumaan lämpöä ja tuoksua. Perhe ja ystävät ovat tärkeitä.

Mutta mikä onkaan myös parasta, aamusauna, erilaiset toimintamallit ja unelmien toteutus.  Matkailu avartaa aina, vaikka teemme pikku reissunkin, lähtökohtaisesti jokaisesta on itselle annettavaa ja toteutettavaa, kun pitää silmät auki. Ulkoilu jos mikä on parasta niin terveydelle kuin omaan jaksamiseenkin. 

Unohtamatta mainita sokerina pohjalla olet juuri sinä, ihana vaihtaa kuulumiset, ideat, ajatukset, saada uusia vinkkejä arkeen, juhlaan ja ruuan laittoon ym.  Kiitos💗





Teen juuri sitä mistä tulee hyvä fiilis ja luon jokaisesta päivästäni oman näköisen, jokaisessa on kerättävänä  edes yksi pähkinä.

ETTÄ TÄLLÄINEN SISUSTAJA TÄÄLLÄ ASUU!

💗


13 kommenttia:

  1. Hauska tutustua 🤍Kaunis postaus 🤍 Mukavaa viikonlopun jatkoa 🤍

    VastaaPoista
  2. Ihana ja positiivinen postaus. Nuo ovat kaikki hyviä elämän eväitä. Kun nauraa elämässä paljon, saa hyviä naururyppyjä ja vanhentuu kauniisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enkulin käsityöt❤️ Totta nauru on elämän ilo.
      Nautitaan hetkistä ja viikonlopusta!

      Poista
  3. Kiitos❤️ Samoin kevään iloa!

    VastaaPoista
  4. Hauska tutustua paremmin 💕 Minullekin koti tärkeä ja rakas ja sinun laillasi nautin kaikista vuodenajoista. Kevään värit juuri tulollaan, aurinko lämmittää, mikäs tässä on ollessa kukkien nuppuja ja viherrystä odotellessa ☀️🌱💚 Ihanaa uutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin iloitaan kevään auringosta ja luonnon heräämisestä💚
      Kesän ihanuus edessämme, kyllä kelpaa!
      Samoin sinulle auringon valoa ja kevään tuoksuja viikkoosi🌼

      Poista
  5. Kiva postaus ja minä olen elänyt vaaka ihmisen kanssa myös yli neljäkymmentä vuotta voisin myös kirjoittaa siitä kirjan 💕 ,minun anoppini ja miehen sisko on myös vaakoja näin äkkiä ajateltuna samoin kummityttöni . Anoppini kanssa ei olla koskaan sanottu pahaa sanaa puolin ja toisin . Mitään nopeata ei voi tapahtua kuitenkaan jos he itse ei ole sitä ajatellut toteutuvan . Mutta heidän kanssaan tulee mainiosti toimeen kun osaa tehdä ehdotuksia tarpeeksi ajoissa. Älä käsitä väärin tämä ei ole moite vaan hymy huulilla muistelen heidän kanssaan elettyä elämää . Kodista he pitävät paljon ja luonnosta ,ovat äärimmäisen järjestyksen ihmisiä ja hyvä luontoisia mutta päätökset , nopeat mitä he eivät ole kerkineet etukäteen ajatella ......
    Oli kiva tutustua 🩷

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nila on ollut ilo tutustua myös sinuun🥰
      Hyvä me vaaka immeiset!
      Iloitaan hetkistä, muistellaan, nautitaan kevään tulosta ja tuoksuista🌼
      Ja ehdottomasti auringosta, sitähän me olemme odottaneet.

      Poista
  6. On tärkeää pitää kiinni niistä asioista, jotka tuottavat hyvää mieltä ja auttavat jaksamaan tämän kaoottisen maailman keskellä. Käsillä tekeminen ja oman luovuuden valloilleen päästäminen ovat parasta terapiaa. Ja luonto, kuljeskelu ja katselu, varsinkin näin keväällä, antaa voimaa ja piristää. Blogiasi ja luovuutesi kukkimista on kiva seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hitunen❤️
      Juuri niin itse kokoamme kasaan ne tärkeät elämämme aakkoset,
      iloitaan niistä ja nautitaan kevään tuomasta voimasta!
      Kiva ollut kulkea sinun matkassasi myös mukana.
      Kaikkea hyvää viikkoosi🌼

      Poista
  7. Verannan vaaleus ja uusinkin postauksesi jälleen upeista kirpparilöydöistä sai kuitenkin kommentoimaan tähän ihanaan postaukseen - kuin avaus SINUUN!!! Kiitos!!
    NYT sen päätin - mun on löydettävä aikaa kirpparille... ON!!
    Vaikka vain mennä tuulettamaan päätään ja katsomaan millaisista tavaroista ihmiset ovat valmiit luopumaan.... millainen niiden elämä on ollut ja missä???
    Tällaisia ajatuksia minun päässä aina liikkuu kirpparikierroksilla... johtuukohan se juuri siitä, etten näekään mitään, kun vain ajattelen... sinun kirppissilmillä löytäisi varmaan jotain muutakin ihanaa kuin vain ajatuksia - hih!!
    Iloa kevääseesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️
      Oi, innolla odotan sinun kirppis kierrosta ja ajatuksiakin.
      Minulla tuo sama kotona esineillä..useasti ajattelen tuo on sieltä ja tuon olen saanut lahjaksi jne. Jokaisella on niinku oma tarinansa😊
      Ihanaa aurinkoista viikkoa ja kevät ajatuksia!

      Poista