28/05/2021

TUULAHDUKSIA ja helpotusta siitepöly ongelmaan!

   

Voi tätä siitepölyn määrää tänä keväänä, ongelmaa olen yrittänyt helpottaa monella tavalla. Ajatellen itseäni ja ulkokalusteiden putsausta.  Itse olen viikon verran ollut aivan tukkoinen. Suuri helpotus on ollut tukkoiseen oloon Histec.

  ( ei kaupallista mainosta ) Histec *  - Allergialääke kausiluonteisen allergisen nuhan ym hoitoon.

Verannan lasipöydän pinta ollut joka päivä aivan siitepölyssä. Pinta lasipöydässä helppo puhdistaa päivittäin pikku harjalla. Niin ei tarvitse kokoajan kostean rievun kanssa hinkata. 


Kerrankin olen sadetta odottanut,kuin kuuta nousevaa. Ja sitten sitä vettä tulikin kunnolla ja hepotti suunnattomasti siitepöly ongelmaan. Kerrassaan huutelu kalusteille ja patioille.


           Meidän kaikissa ulkopöydissä on vankka lasikansi,joka kestää kolhuja.

  Sisustus tuulahduksia aina kauppareissulla iskee   Hiukan kesä ostoksilla olin. Ostoskärryyn tarttui lemppari vahakangasta pitsistä valkoista (tätä samaa on grillikatoksen pöydällä lasikannen alla) 


Kuin myös altaan patioille lasikannen alle vahakangas,niin puhdistaminen huomattavasti helpompaa.

Ja silmääni osui ihana sinikukallinen tarjotin,sopii hyvin altaanpöydälle. Kesäkukkia tuli ostettuja lisää,täytyy tänää niitä istutella.

Hauskan näköistä yksi aamu,kun ikkunasta seurasin. Talitintit kävivät repimässä verannan taljoista karvoja. Jotenkin hassun näköistä nokassa tuppo lämmikkettä ja pesällehän ne lensi. Vieläkö ne tähänkin aikaa pehmustetta keräävät pesäänsä?  Lulu on vartioinnissa,niin pysyvät tintitkin kaukana 😂

Sateen ilmeisesti täälläpäin ropisseet ja luvattu ainakin viikon verran hyvinkin kesäistä keliä. Siitepölyistä ainakin hetkeksi helpotus,niin nauttikaamme kesäisestä auringon paisteesta🌸


Kesäistä viikonloppua sinulle ja mukavia aurinkoisia hetkiä💛6 kommenttia:

 1. Nättiä!
  Minäkin aivastelin täällä eilen, mutta vasta nyt tajusin, että yli 800 km omaa kotia pohjoisempana eletään eri siitepölyaikaa. Olisikohan äidin lääkkeissä antihistamiinia? Pitääpä katsoa. Kiitos vinkistä!
  Hyvää alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinne kauas🤗
   Voi toivottavasti saat apua oireisiin. Kyllä on kurjia nuo siitepöly oireet ja jotenkin nyt ollut täälläpäin iha älyttömästi.
   Samoin sinulle kiitos hyvää viikonloppua🌼

   Poista
 2. Lululla on tärkeä tehtävä!
  Yllättävää kyllä, minulla ei ole siitepöly tehnyt mitään mullistavaa olotilan suhteen, vaikka sitä on noin paljon. Nenä on tukkoinen, mutta en tiedä, onko se jatkuvasta maskin käytöstä vai siitepölystä, vai molemmista. A-vitaa olen käyttänyt ympäri vuoden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A-vita sitä kiitos kokeilen minäkin. Tänä vuonna siitepöly ongelma on ollut kyllä niin järkkyä. Nenä tukossa ja ihottumaa🙈
   Kumpa pääsisi noista maskeistakin eroon.
   Aurinkoista sunnuntai päivää sinulle🌺🌼
   Lulu oikeen nauttii auringossa löhöämisestä.

   Poista
 3. Histeciä on täälläkin mennyt levytolkulla, mutta onneksi alkaa jo helpottaa. Sateet ovat kyllä puhdistaneet ilmaa.
  Aurinkoista alkukesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä ollut monella kurja kevään vaiva. Onneksi sinulla on helpottanut myös🌼
   Sade pelasti täälläkin tilanteen.
   Jos nyt saisi nauttia kesästä🥰
   Kiitos sinulle myös aurinkoa ja lämpöä viikkoosi,

   Poista