14/03/2021

Sauna remppa valmis!

K-Rauta,Bauhaus ja Tokmannin tuoteet!

Lopussa kiitos seisoo,niihän sitä aina sanotaan💓. On aika nauttia lopputuloksesta. Mies ahersi saunan kimpussa pari viikkoa, ja loppu tulokseen olen erittäin happy! Värimaailmaan apuna K-Raudan laaja mallikartta Supi saunavahnan värimaailmasta.. 

Valojen väriä saa vaihdettua kaukosäätimellä mieluisaan tunnelmaan.💙 Harvian kiuas olemme K-Raudasta ostaneet jo aiemmin ja tämän uuden remontin myötä sopii, kuin nenä päähän syvennykseen.

Väri sävyt valoisalla ja pimeällä tuovat oman erillaisen vivahteen.
 


Tumma kiviseinä on Bauhausin valikoimasta,verhoilukivi liuskoista koottu. Ja yllätys kynttilät ja lyhdyt mukaan tuomaan tunnelmaa💓Tokmannilta kiva pikku lisäys seinälle tervan tuoksuinen saunamittari,kiva mieto tuoksu.
Itse olen hyvin maltillisissa löylyissä olija,ennemmin nautin tunnelma valoista kuin kuumista löylyistä😂 Oletko sinä millainen saunoja?
Iloa sunnuntai päivääsi ja ihanaa alkavaa viikkoa💓

 7 kommenttia:

 1. Kiitos💙. Iloa sunnuntai päivääsi..

  VastaaPoista
 2. Ihana saunakokonaisuus mukavan kokoinen myös. Ja ihanaa tunnelmaa valoineen. Meillä on sauna vielä keskeneräinen. Katto, lauteet ja väliovi puuttuu. Lauteet teetämme kun se tulee ajankohtaiseksi ja katto aineet onkin jo valmiina.Samoin valaistus on jo hankittu mutta sähkömies tulee asentamaan ne kun olemme päässeet siihen asti. Meillä mökillä on tämä sauna aika iso se on noin ehkä kymmenen neliön verran. Siinä on pesutilat samassa eli suihku ja ulos pääsee myös pikkuterassille. En minä pidä kovista löylyistä mutta lempeissä viihdyn pitkään. Meillä oli tämä projekti jäähyllä talven aikana.
  Ihania lempeitä, tunnelmallisia löylyjä ja saunahetkiä. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰. Oi,ihanaa teillä onkin mukava remppa myös edessä. Ja hyvin hankittu jo tarvikkeet. On se sitten mukava, kun tekin pääsette uuteen saunaan saunomaan. Oikeen mukavaa sunnuntai päivää sinulle ja alkavaa viikkoa😊

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallinen sauna,minäkin tykkään saunoa lempeässä löylyssä,
  en tykkää kuumista löylyistä. Mukavia saunahetkiä kynttilöiden ja lyhdyn valossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti🥰..kiva, että muitakin on tälläisiä lempeän löylyn ystäviä😊 Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

   Poista
 4. Aivan ihana sauna! Tykkään oikeastaan siinä kaikesta. Erityisesti lasiseinästä ja säädettävistä valoista.
  Minäkin tykkään pitkistä lempeistä löylyistä. Miesystävän (Tupon siis) luona on pieni oma kerrostalosauna. Kyllä me sitä joskus käytettiin (jouluisin ja pari kuukautta sen jälkeen, mutta sähkölasku paisui!) Nykyään se toimii miehellä varastona. Siinä joutui olemaan todella tarkkana, ettei tullut liian kuumat löylyt, sillä sitten loppui happi.
  Tähän taloon, jossa Oma Kotini on, rakennettiin muutamia vuosia sitten putkiremontin yhteydessä vintille sauna. Sinne pitää mennä pihan kautta ja kiivetä portaita, kun hissejä ei ole. Mielessä on hankkia jossain vaiheessa sinne vuoro vaikka joka toiselle viikolle. Ehkä vasta syksyllä.
  Hyvää alkanutta viikkoa!😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips😊 Kiitos itse pidän myös lasiseinistä tuo avaruutta ja valot tunnelmaa.
   Oi, wau vintti sauna,se onkin kiva myös🥰. Sauna on kiva arjen piristys.
   Sinulle myös mukavaa viikkoa😊

   Poista