11/03/2021

Kodin lämpö!

 "Aina tahdon olla mä, meidän kodin laittaja. Seinät melki saatu valmihiksi, (vielä kesken vähän on.) Toinen pääty tehty kammariksi. Päähän toiseen pirttisen sievän soman mieluisen"

Kodin lämpö ja villasukat💓 Taitava tyttäremme teki minulle vuosia sitten ihkut kissa villikset,ja ovat olleet kovassa käytössä. Hän pitää meidän perhepiirin isot ja pienet jalat lämpöisenä.


Kissa sukista,oikeisiin karva kamusiin🐱 Nämä meidän pienemmät kodin asukit ovat varsinaiset taljojen valtaajat. 

Taasen minä olen taljojen haalija.. Ja näillä keleilläkin (eilen oli -28 pakkasta ja tänään taasen lunta satelee) ...niin ilomielin kiepsauttaa itsensäkin taljojen  lämpöön.💓

Lulun sulavat pesu liikkeet.Ja meidän Otto herra sai maanantaina lääkäri käynnillä kalium ja kilppari lääkityksen. Sain edellis viikolla muutamia lihas ramppi kohtauksia.

 Labra tuloksien perusteella lääkäri perusteli kohtaukset johtuneet alhaisesta kalium arvosta. Joten nyt kissalla on 2 kert.aa päivässä kumpaankin lääke. Ja hyvin Otto ottaa nesteimmäisen lääkkeen ruuan seassa.


On se jännä, kun eläimilläkin on näitä samoja sairauksia,kuin ihmisilläkin.

 Onko sinulla tai tutullasi ollut lemmikeillä kyseisiin vaivoihin lääkitystä? Mielenkiinnolla kiva kuulla kuinka lääkkeet alkavat vaikuttaa.. Otolla ei ainakaan enää ole kohatuksia  tullut ja olokin on virkeämpi💙


Ilon,onnen sirpaleita,lunta sataa hiljalleen,odotellaan auringon lämmön säteitä loppuviikkoon ja viikonloppuun💛
9 kommenttia:

 1. Söpöt sukat ja kyllä kuvassa näyttää rentoilua kunnolla sinulla. Ihana lemmikki teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰 ja villasukat jalassa se on ihan parasta😊

   Poista
 2. Olen niin samaa mieltä, että villasukat ovat yksi parhaimmista asioista elämässä! Kissasukat ovat persoonalliset ja söpöt!
  Leppoisaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Totta minä joka tassuttelen villasukilla kesästä-talveen,en osaisi elää ilman niitä. Onneksi tytär hoitaa tämän sukka puolen. Minä vielä olen päättänyt opetella sen kantapään,tai sitten olen vaan päättänyt päästä helpomalla,kun tyttö kutoo sukat.
   Kaikkea hyvää sinun viikonloppuusi!

   Poista
 3. Villasuat ehottomasti tärkiät,mikä parempi ,vilpoisina kesäiltoina ,kun villa sukat vetää jalkaan;)
  Kauniit kissasukat.
  Niin on Lulu ja Otto-Herrakin:)
  Minulla ei koirillani ole tuo "sairautta.ollut"
  Epilepsia ja diabetish,edellisillä rakkailla karvanaamoilla:(,eli just ihmisten sairauksia.
  Voi kun tuo korona pysyis kotieläimistä loitolla !😷
  Sisustuksessa ihanat nuo taljat,tykkäisin,, 🧡
  taljat,minulla vain terassiilla syksyllä /jouluaikaan,taitais? tuo meidän Väinö repiä,karvattomaksi:),jos vaan silmä välttää...ilmeisesti aika käy pitkäksi,kun nyrsiny oman ulkotäkkinsä pussilakanan Väinön mentävä aukon;))
  Kiitos,
  Samoin Sinulle; 😊🌞🌷

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minä niin rakastan villiksiä,että kesällä mökki iltoinakin tassuttelen villasukilla. Kotona eteisen korissa sukkia pullollaan,niin sieltä näppärästi sukat vaan jalkaan milloin vaan.
   Tiekkö minäkin Otolla epäilin epilepsiaa, mutta sitten ne kohtaukset ilmeisesti johtuivat tuosta alhaisesta kalium arvosta.
   Hih meidän edes mennyt koira pöyhensi totaalisesti yhden peiton ja sitten kävi sen päälle makaamaan,ilmeisesti teki sopivan pehmoisen siitä.
   Ihana se teidän Väinökin.
   Iloa ja ihanuutta sinunkin viikonloppuusi!

   Poista
 4. Kauniit sukat. Suloiset kissat,toivottavasti Otto paranee pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi Otolla on lääkkeet alkaneet auttamaan ja ottaa mieluisasti ruuan seassa.

   Poista