13/11/2023

Luonnonmateriaalit kiehtovat!

 Rottinki materiaalina kiehtoo niin kalusteissa kuin muissakin sisustus somisteissa. Seinällä oleva rottinkikehystaulu on aiemmin loisto kirppislöytö.  Kuin myös osa rottinkituoleista on kirpparilta.  Valkoisella pöydällä   narupunos tabletti antaa omaa sävyä.  Koulussa pojan tekemä hylly seinällä kiva muisto, kuin myös vanhoina aarteina seinäkello ja radio. Iso luonnonmateriaali kimppu kaunis kodikkuuden luoja sekin kirpparilöytönä.

 Kierrätys vahvasti arkea kantaa ja iloa sen mukana antaa. 

Tähän huoneeseen olen vähitellen tuonut valkoisella valoisuutta, pidän ruskeista puupinnoista. On vuodenaika jolloin valot kutsuvasti löytävät paikkansa meiltä. 

Kranssithan sopivat seinille, oveen, ikkunalle, pöydälle ym. Näitä rottinkikransseja meillä olikin muutama valmiiksi valkoisena ja osan maalasin itse kalkkimaalilla. Ajastetut patterivalot ovat sopiva valinta pöydälle. Kranssi saikin valot ympärilleen, pikku rottinki sydämen sisälle piilottaen patterikotelon.  Rusetit antavat nauhoillaan sopivan säväyksen. Ruskea rottinkikranssi pääsi valojen kera ikkunaa somistamaan.


- Tunnelman hetkiä viikkoosi -

💛

8 kommenttia:

 1. Nättiä ja nostalgista. Lapsuudenkodissani oli jonkin verran rottinkia, samoin yhteen aikaan mieheni ja minun kodissa. Meillä oli esimerkiksi tuontapainen sohva mikä sinulla näyttäisi olevan kuvassa 💛 Siinä oli vaalea istuintyyny. Meillä oli myös siihen sopiva nojatuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joku noissa rottinki ym. luonnonmateriaaleissa kiehtoo minua.
   Ajattomia ja kestäviä, ja pysyvät ajan hengessä aina.

   Poista
 2. Kaunista ja tunnelmallista. Kyllä luonnonmateriaalit ovat kauneimpia.

  VastaaPoista
 3. Rottinki on kaunis. Valokranssi on kaunis ja hyvä idea,
  niitä voi sijoittaa mihin vain,ne tuo valoa ja iloa,kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos🥰 loppuvuosi mikä ihanuus ,kun saa valojen loistetta
   ihastella ja saaden ripaus jouluakin jo ajatuksiin.

   Poista
 4. OIh, meidän ensimmäinen yhteinen sohva Ukkokullan kanssa oli rottinkia, samaa sarjaa pöytä ja vielä väliseinä, jolla pienen yhteisen kodin huoneesta erotettiin "makuusoppi".
  Nyt syksyllä näin -50% aivan ihanan rottinkisen sohvaryhmän ja olisin halunnut sen terassillemme, mutta Ukkokulta oli sitä mieltä, ettei kestä pakkasessa. Terassimme ei ole lasitettu... pakkanen siis paukkuu ja kun sivuttain satelee - niin voivat kastuakin... kauppaan jäi... mieltä kaivertaa yhä... ja nyt lisää....
  Luonnonmateriaalit on aina kiehtoneet - viimeiset vuodet kelohongan sävyt ovat vieneet sydämeni... sitä haluaisin joka paikkaan!! "Luonnokasta" marraskuun jatkoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle luonnonmatsku ystävälle.
   Totta rottinki kärsii jos joutuu suoranaisesti kosketuksiin sään armoille.
   Meille kuistilla rottinkisohva, mutta tila lasitettu niin oiva paikka iloa antaamaan
   meille siellä.
   Oih! kelohongan sävyt ne vievät väkisinkin sydämen, hehkuu se kaunis
   luonnon luoma kauneus.
   Lupsakkaa viikon jatkoa sinne.

   Poista