14/10/2021

Black - White / Kissanäyttely

 

Välillä voi katsoa elämää musta valkoisesta näkökulmasta.  Itse asiassa aloitetaan tuunailu hommista. Löysin yhden ylimääräisen tarpeettoman taulun. Ja päätin ottaa sen käyttöön.     Niin kehykset saivat valkoista kalkkimaalia osakseen ja taulun keskiö puolestaan liitutaulumaalia. Ja tekstit kiinni, tällä kertaa tarratekstit. Ja helppo taulu on siinä😊...tässäkin pätee sanonta yksinkertainen on kaunista!

 Virkattuja koreja olen tehnyt erimallisia niin pieniä, kuin isoja ontelokude langasta. ( Minä joka en käytä minkäälaisia ohjeita,virkkaan vaan ja loppu tuloksen näkee vasta ,kun on valmis ) Kuvassa oleva virkattu kori on heinäkoristekasville suoja päällysruukkuna.

Kuvassa lymyilee myös musta kissa ja saaneen esitellä meidän muitakin Black Cats  veikeineen ilmeineen ja asentoineen. Kissa kaunottareista osan olen saanut lahjaksi ja muutaman itse ostanut.  Ovat ylväät olohuoneen valtijat!

Kissa on muutenkin eleillään ja ilmeillään kutsuva,vetäytyvä,saalistaja,kehrääjä,puskija,viekas,salaperäinen,venyttelijä,unelias,utelias  jne..


" Saalistava/pelokas "


" Kehrääjät "

" Venyttelijät "

" Salaperäiset "


" Uninen....ethän häiritse "" Ruoka aika ja keittiö on tuolla"


" Rapsutuksia ja silityksiä"


Kissamaisen lupsakkaa loppuviikkoa 🐈‍

- Päivi -4 kommenttia: