07/09/2021

TERVETULOA! Taidekaupunkiin ja kirppis elämään!

 

Yhteistyössä mukana: Amandan Aarteet  https://www.facebook.com/AmandanAarteet/

 Syksy on puraissut tai oikeastaan haukkaisut minut konmarittamaan kotia,ylimääräinen käyttöesine ym. kiertoon. Teen myös paljon tuunauksia,askarteluja ja maalailen mitä kaappieni uumenista löydän. 

Niin sitä vain omien kaappien saloista löytyy vaikka mitä,mikä voisi toiselle olla hyödyllinen ja saa hänelle hyvän mielen. Ja blogi tuttavani Stansta kirjoituksessaan mainitsi ylimääräisestä kodin tavaran paljoudesta,sillon sain silmäni auki ja kaappien kimppuun. Tästä se alkaa minun eka kirppis viikkooni...Innolla odotan mitä tulevan pitää!

 
Olen erittäin kiitollinen,että paikkakunnallamme on monen kattava kirppis Amandan Aarteet. Kirpparin seinien sisältä löytyy aarteita niin huonekaluista,leluista,työkaluista,vaatteista,urheiluvälineistä,sisustuksesta ym. siis ihan mitä vain. Maiju päivittää kivasti reaaliajassa kirppiksen sisältöä fasebook sivuillaan,kuinka monet löydöt olenkaan tehnyt jo kotisohvalta käsin.

Ja tunnetuksihan paikka on myös tullut,kun Palsanmäen Heli, Aki ja Markku ovat vierailleet täällä. Kirpparille olet aina tervetullut ja omistajana häärää aina energinen ja iloinen Maiju😍

( Kuvan julkaisuun lupa Maijulta)

 

Maijun mietteitä:  Hän jo lapsuudestaan saakka saanut kipinän kierrätyksen tärkeydestä kulkiessaan isovanhempien mukana erillaisissa kierrätyspaikoissa. Hänen aidosta läsnäolostaan huokuu halu tutustua uusiin  ihmisiin. Maiju samalla pyörittää kirpparin yhteydessä kahviota. Ja ovesta astuessaan sisään tuore kahvin tuoksu leijuukin ilmaan ja mikä mukavinta viettää samalla kahvi/tee hetki hänen paistamien leivonnaisten kera. 

Yrittäjien päivää vietettiin sunnuntaina 5.9. Arvostan suuresti yrittäjyyttä kaikille yrittäjille joka aloille. Ja Maijulle mukavia tulevia kirppispäiviä😊

 

Kun täällä päin ajelet tai vierailet niin TERVETULOA kirpparille. Samalla reissulla täällä pääsee taiteiden lumoon. Paikkakunnallamme on monen kirjo museoista ja yksi on tutuksi tullut monelle  Banksy. A Visual Protest näyttelystä.  https://serlachius.fi/n%C3%A4yttely/banksy-a-visual-protest/    Näyttelyä menen myös katsomaan tuttavani kanssa. 

 Viime aikaisin kirppisostojani on tämäkin ihanuus kaikki kolme ostin kerralla ja siinä ne nyt ovat silmieni ilona 💓Ihana valkoinen peili,tuikkulyhty ja ommeltu kaunis sydän. Kerään erillaisia sydän aiheita💓 

 

Mukavia syys innostuksia ja hyvien löytöjen viikkoa sinulle!4 kommenttia:

 1. Varsin nätti kirppis"pöytä" sinulla on, joten hyviä kauppoja tiedossa, oletan.
  Tsemppiä, vaikka aika vaivattomalta tuolla tyylillä vaikuttaakin olevan!
  Ja mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä se nyt käynnistyi ja kaappien koluaminen senkun jatkuu. Voisin sanoa oikeen mielenkiintoista puuhaa.
   Ihanaista viikon jatkoa sinullekkin!

   Poista
 2. Oi kuinka paljon kaikenlaista ihanaa tavaraa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti❤...siellä ne söpösti oottelee uusia omistajiaan🤗

   Poista